Максимална брзина со која сте возеле моторно возило?

Југце тркачко н-че (јас седев позади и се држев за шипките) по завршеток на трката беше е сега колку идеше ќе излажам ама 4та брзина беше.
Вредно за споменување е и со пасат караван (B4 или B5 незнам) со 3ца сопатници и горенаведеното Југце на приколка позади 120-160км, знам дека повеќето нема да поверуваат на последново ама што да ви кажам, и јас кога видов на километража се запрепастив.

Вчера тато ми ја даде колата за на подолг пат сам (конечно ..без да ја крадам и без да имам возачка), Мерцедес Е220Д 145-150км/х со IV брзина накај с. Мартолци, Велешко за натаму, а назад макс. 140 со IV.

Најголема брзина, со мојте се враќавме од одмор пат загреб према србија автопатот , со bmw 328ci e46 околу 230, и мајками се разбуди и почна да пишти , присилен беше стариот да намали
Моја најголема брзина што сум ја достигнал е 90km/h со веспа sr 50 aprilia со додатоци на gianneli(auspuh) и rolni.
и исто така ,мада ова не се важи зимоска со другарче земавме лада нива 4x4 највеќе што ја кренав 40km/h и толку страф и трепет,прв пат да возам беше тоа :D

165 летоска во Fiat Doblo мислам беше ако не грешам. И тоа две ленти беше пат. Само што не возев јас. :/

Обиколница,накај приштина... Киа Рио 180 (и јас се зачудив) на 1.2 мотор со 87 коњски сили....интересантно беше...и плус сум тицал бемве со тетовска регистрација :P:P:P:P:P

Битола - Прилеп 170 km/h Citroen C4 1.4 90hp

opel vectra 2.0 dizel
170 i povike mi e strav da ja stiskam :)
--- надополнето: 13 април 2012 во 09:17 ---
a isto taka i so hyundai imam 165 i povike e strasno za nasite patista :)

180 со Бора на патот Куманово-Скопје, можеше и повеќе да оди али патот е за никаде :confused: Иначе јас седев ба совозачкото седиште возеше брат ми, а јас кога ке положам ке го пробам и максимумот :sneaky:

Jaguar XJ (X351), се згоди да имам можност да го пробам, на пола саат. 180-90 некаде, можеше многу појќе колата, ама некако осетив дека е премоќна за мене и пред се за патот.

alfa 33 1.5 i.e. 105 кс, боксер мотор
во словенија на автопат у 3 саат сабајле кога нема сообракај, малце над 200 ,ама над 180 многу бавно забрзува ,и пет минути до даска беше педалата , страшно беше,
не верував оти ке стигне до 200 оти во проспект пишува 185 км/ч максимална брзина, дали оти горивото беше 98 октани ...не знам.

Od VIP Prilep izlegovme cetvorica prijateli sose casite so zestoko i vlegovme vo Bmw 3 M paket 230 ili 280ks 2009godina mislam deka bese... na patot Prilep-Bitola vozevme za Bitola na nekakva zabava vo 3 sabajle, pijani lom site... sakase prijatelceto da ni pokazi kako odi BMW i vozevme 250km/h i preziveavme...
Isto me imaat vozeno so audi A6 okolu 200km/h se brkavme togas so mercedes i ni se skina zadna guma i ne ni mrdna audeto :D
A jas imam najmnogu vozeno so moj avtomobil 170km/h

285 km/h Yamaha R1 во 2009 г...170 km/h без кацига - солзи и на тилот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom