Максимална брзина со која сте возеле моторно возило?

B

Bidi ateist, veruvaj vo toa sto sakas. ;)
Plus, ako vidis podobro...Premium Luxury ima i vo diesel i vo petrol. Mojot e petrol, taka da. Research better.

Jaguar XF 3.0 V6 Petrol Specification

Top Speed- MPH: 148

148х1,6=237

Фабрички во идеални услови со професионален возач на идеална патека тој јагуар достигна максимално 237 км/час. Ти си достигнал 250 на автопат. Јагуар нема појма каков талент од возач постои овде во МК!!!

Да не е на уранијум твојот??

148х1,6=237

Фабрички во идеални услови со професионален возач на идеална патека тој јагуар достигна максимално 237 км/час.
Додај на то 10-15% грешка (поради удолнина, ветер, и калибрираност на покажувачот)...
Ти си достигнал 250 на автопат. Јагуар нема појма каков талент од возач постои овде во МК!!!
Можел уште 10км/ч да извади без мака :)

212 km/h so golf trojka tdi 110 ps , tetovo-gostivar he he
;)
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 23:44 ---
;)

;)
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 23:44 ---
;)
Максимална фабричка брзина која ја постигнува тој голф 3 со 110 коња е 195 километри на час. Тоа е постигнато на патека при идеални услови, идеално гориво.... Али изгледа на патот тетово гостивар важат други закони на природата а нафтата е подобра од она која ја ставаат во волксвагеновуите модели за тест.

Максимална фабричка брзина која ја постигнува тој голф 3 со 110 коња е 195 километри на час. Тоа е постигнато на патека при идеални услови, идеално гориво.... Али изгледа на патот тетово гостивар важат други закони на природата а нафтата е подобра од она која ја ставаат во волксвагеновуите модели за тест.
Лета магарето, ито знајш како подмафнува со крилцата? Мераци. Не му се замарај многу многу, 99% од мислењава на темата се добиени при играње GTA :)

aj sakata link da vi pustam li?
па така игледа нај убо ке биде... ако имаш видео веке направено (немој да идеш и сега да правиш да не се отепаш негде докажувајки се), пушти линк да видиме... а изгледа одсега па натака за сите ке биде нај убаво да стават видео како доказ, а не бош мубает... баш ке биде интересно...

Audi A7 3.0 TDI 200-205 km/h relacija avtopat Ohrid-Sv. Naum :)
pics_or_it_didnt_happen_retro_poster-rafce5a91cfbe4e509401c9434d861ab7_tvw_400.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom