Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
еве прашувајте се што ве интересира за макфест(најдобриот фестивал на светот, за мене).а јас ќе ви одговарам.знам дека имаше ваква тема , но заклучена е.
Најкичестите хитови од македонската естрада изглегуваат од Макфест, за мене фестивалот и чиста глупост ама ај....барем Штип живнува тие 3-4 дена додека трае и потоа пак по исто....
a kade izleguvaaa najdobrite hitovi
kazi kade? da vidime
Ај да те прашаме.
Зш по ѓаволите сеуште постојт???
a kade izleguvaaa najdobrite hitovi
kazi kade? da vidime
![]()
Ние немаме хитови, ние имаме глупости 

петар џомбосо се викаше типот што ја пее таа песна, за штипската пастрамајлија.а за сите што мислат дека ние немаме естрада слободно нека си ги слушаат тие срања од турбофолк и некои странски глупацинајдобрите песни се излезени од макфест, зборам за хитовите кои вечно ке се паметат
гиш - моја гитара
џафер - сонце за три света
куку леле - ти немаш поима
владо јаневски - чаирска романтика
монтено - кој да ти каже ивана
трајче манев - осамен и на минус 23
....
и онаа штипската пастрамајлија, само не ми текнува како се викаше типот...........закон песна
и уште еден куп
а тоа дека веке не е она што беше, у право сте, пошто веке немаме вистински пејачи на естрадата туку се некој татини мази со пари кои незнаат на што да ти трошат...............
затоа што е најдобар.да не беше немаше да постое, многу едноставно.следно прашање?Ај да те прашаме.
Зш по ѓаволите сеуште постојт???