@Sussaro види го другар тиbidejki prvo mozhebi nemash, vtoro treba da se gree, treto shto ako i toj ke zema crven... treba malku logika vo ovie komentari![]()

Треба да се грее, ко пред тостер во Нино на 40 степени

Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Sussaro види го другар тиbidejki prvo mozhebi nemash, vtoro treba da se gree, treto shto ako i toj ke zema crven... treba malku logika vo ovie komentari![]()
Drugar Saber... ne sum vaka linguisticar po makedonski, za Sussaro kako po adademican sekogash google translate upotrebuvam, i zatoa toj ima pesna za mene...
Za toja naptprevar sum vi objasnil sto pati, i site tie shto razbirat futbal go privakat toa.. prashaj navijaci na Vardar ke ti objasnat.. imash ovde i ke ti odgovarat... no za posleden pat ti kazhuem... pravilata se napraeni za da razvija neshto, od koga eden igrac shto e U21 ke zema crven karton, znachi veke zavreshena e rabotata za pravilata, bidejki toj vazhi za igrash shto inactivno e vo seliot natprevar... ne znam kako da ti objasnam... znachi nema logika i pak da stavish drug U21, bidejki prvo mozhebi nemash, vtoro treba da se gree, treto shto ako i toj ke zema crven... treba malku logika vo ovie komentari
i zamisli zaradi ova, Vardar igrashe so mladinci vo prolet... +35.
Google translate: from Kurdish to Macedonian latin
Ни сам не знаеш што напиша…
Друже не дека ги бранам Ффм,но секаде во Европа се играат вонредни кола сред недела и стадионите се полни Еве Вардар со Работнички идеално време идеален термин и немаше повеќе од 500 гледачи.Нормално дека во недела би имало за нијанса повеќе публика..Браво за ФФМ курот си играат со нас навивачиве,цело коло поместија за пелистер Вардар да ја стават да се игра во работен ден среда/четврток 29/30.10. Од нас нема држава ова го нема никаде,ние сме најутепана лига во свет.
Бојкот не е работа само газење да видат дека ни се преку кур.До каде ќе идат незнам подобро нека стават катанец на стадионите.
До вчера вонредно беше???Закажано беше за 24/25 сабота недела.Друже не дека ги бранам Ффм,но секаде во Европа се играат вонредни кола сред недела и стадионите се полни Еве Вардар со Работнички идеално време идеален термин и немаше повеќе од 500 гледачи.Нормално дека во недела би имало за нијанса повеќе публика..
Ако сега е преместено тоа е веќе друго.Јас мислев уште кога се правел распоредот така се паднало.Што се однесува до одење на утакмици не се секирај и покрај мртвиот фудбал пак одамДо вчера вонредно беше???Закажано беше за 24/25 сабота недела.
Каде во Европа се поместуваат вака кола како кај нас,од август месец до мај се знае кој кога игра кај нас од ден за ден менуваат работи прави аматери затоа ни е таква и лигата.
А ти најубаво седи си дома и гледај на тв фудбал дека ти е исто дали среда или недела.