Македонско фудбалско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Македонија во сезоната 2023/24?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
А што ја славевте куп титулата кога знаевте дека ви е местена? Или тогаш не ви сметаше?
Единствени сме што не се израдувале на куп титула, а и во моментов изразуваме незадоволство еден куп вардарци.
Никој досега не се бунел кога суделе за нив и на сите им било убаво. Тие од Прилеп вадеа и пароли ФФМ ПРИЛЕПСКА ПРЕСТОЛНИНА, а не им е свињата крив што се утепаа местејќи во Европа.
Togas ne znaevme slednata godina naucivme pet ko ni dadoja istite vo finaleto a nie ako ne se bunevme ne znam koj mozi za toa sme I na ova deredze oti za se se bunime a za prilepcani nema so da komentiram rabotata e so ke dojdi denot I vie da si platite I nemesto za do ta da prajme muabet ti mi zboras za nas a jas savior rekov za nas za pibeda za sileks I site unazad to e so godini ne e od vcera ama ete ti me zaeba oti nie ne sme se bunele za kupot :tapp:

Togas ne znaevme slednata godina naucivme pet ko ni dadoja istite vo finaleto a nie ako ne se bunevme ne znam koj mozi za toa sme I na ova deredze oti za se se bunime a za prilepcani nema so da komentiram rabotata e so ke dojdi denot I vie da si platite I nemesto za do ta da prajme muabet ti mi zboras za nas a jas savior rekov za nas za pibeda za sileks I site unazad to e so godini ne e od vcera ama ete ti me zaeba oti nie ne sme se bunele za kupot :tapp:
Другар а што ти смета што Вардар мести да биде шампион.Вие и така не сте им конкуренција и глејте да опстанете некако зашто ова не е случајно што изг6би Работнички они си имаат други утакмици договорени,а во дирекниот дуел со вас ве средија

Abe brat znajs ko ke sw smeni vlasta dali vo dve ,cetiri ili osum godini so ke se desi nema da sakaat da si idat ili ako zaminat ke pisat fiktiven borc 3,4 miljoni evra I klubot vo stecaj I 4liga a ti mi zboruvas za nasiot kup so uste go plakjame oti koj dojde I kaj nas si pisa dolg ne znam so ne tie jasno problemot e na site I za celiot makedonski fudbal no razlikata e sto sega ste vie na tapet so glupostite na ffm I sudenjeto a Vikas ne se radvavte na kupot ama posle vi dade pari milenko za gosruvanje vo San Marino e sega so nego ste ili protiv oti edno vreme bevte protiv skandinajw navivanje sega legnavte na brasnoto pred izbori da nema problemi za Orce da ce smiri mozi prikazni da mu kazuvas na nekoj so ne znaj nas fudbal mene ne !
Автоматски споено мислење:

Другар а што ти смета што Вардар мести да биде шампион.Вие и така не сте им конкуренција и глејте да опстанете некако зашто ова не е случајно што изг6би Работнички они си имаат други утакмици договорени,а во дирекниот дуел со вас ве средија
Ne si vo pravo ,kqko mozi nie da vi bidime konkurenxija koga zad vas e cela vlada od Kade vie sega ste jaki od ungarskiot turski gazda ili od orce kamcev I milenko so podrska na mickovski ,za so vie da bidite sekogas turkani od vlasta(ili nema da postoite kako sto vi rekoja) so ste vie pa I drugite so gi pomagaa od ffm godini unazad pa kako mozi nie da bidime na nwkoj konkurenxija koga sekogas ima nekoj sto nwkoj pomaga ,kako da gledame da opstanime koga se odi preku partija so treba da gi molime vmro da ni dat I najdat bodoj da ni dat pari za budzet pa da si praj nekoj zabava ne znam vistina ne mie jasno kako da izborime opstanok koga na drugo mesto se se resava na ne na terenite posebno sega so var sistemot no ne pisam povekje oti gresno me razbirate deka sum za albancite protiv vas a ne gledate deka ste isto za nas so vakvoto ponasanje na vlasta ffm itn...

Kraj kraeva klajte se be ednas na nase mesto da gledate kako nekoj sekogas ve nisti za smetka na drugiot I sekogas nekoj da bidi forisran so ke pisite vie I so ke mislite vie

Последно уредено:
Arsimi od Cegran stanal mnogu pociviliziran klub od Vardar... Jas da bev igrac ili trener bi imal sram od vakvi golovi...
Zatoa Sedlovski nema uspeh vo drugi ekipi.. osven vo Vardar koga VMRO e vo vlast....i vo Shkupi koga DUI e vo vlast... znaete dali ima nekoj trofej vo drug klub ?

Arsimi od Cegran stanal mnogu pociviliziran klub od Vardar... Jas da bev igrac ili trener bi imal sram od vakvi golovi...
Zatoa Sedlovski nema uspeh vo drugi ekipi.. osven vo Vardar koga VMRO e vo vlast....i vo Shkupi koga DUI e vo vlast... znaete dali ima nekoj trofej vo drug klub ?
Ne zaebavaj I tie kako gi piknaa I Baskimi pamtis lani so bese ova prvenstvo od start e nerugularno Baskimi trebase da se kazni 4 liga za mestenjeto so kozuf ima dokazi izjavi I odgovaraa samo prt dusi od gevgelija sega go ostetija rabotnicki drugo kolo ke mu dat pomos I bodoj isto rekov arsimi vtoriot gol vo Bitola bese of ofsajd no var rece deka e gol I pobedija posle trebase da dat na vardar sledno treba baskimi da daj vo Bitola I taka ke bidi nati daj mi ako se buni nekoj ke izlezat so sopstenie od ffm kade mu e pomozeno ova go nema nikade pa I lani struga dava kup za da nema vmro kandidat za gradonacalnik vo struga ej so prajme maubet ke dojdat nekoj turci ke namestat prijatelski utakmici I posle fi nema kako vo skupi, tikves I bregalnica ova e vukojebina kakov arsimi site pejat bo horot ako ne po usi ili ke se otkazat od ligata kako lani besq,voska I gostivar isto ke bidi godinava duri imaat sansi ke igraat na krajot ko ke vidat kolku e satot ke se otkazuvaat I najnizok rang. Na site mu e posran gazot I za toa kjutat se nadevaat deka nesto ke iskoristat do posledno mu se veruva prat semi I matematiki koj evropa koj 2liga

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom