Македонско фудбалско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Македонија во сезоната 2023/24?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Гледам во Недела сите утакмици се играат стандардно од 13:30, а Академија Пандев со Вардар играат рано од 12:00.
Зошто така? Претпоставки?

Гледам во Недела сите утакмици се играат стандардно од 13:30, а Академија Пандев со Вардар играат рано од 12:00.
Зошто така? Претпоставки?
Сите играат во 13:00. Освен Вардар ако не се одложи евентуално, ама не ми се верва :)

Шо е тука смешно ја незнам???
Фудбал играт сите екипи не само Вардар,ете дојде ред на искра,вложуваа пари,играчи.тренери и ете може ке бидат шампиони,има за играње уште колку јас шо знам...

Bez dvojna kruna ne sme napravile nisto..ke ne dupat so onie teorii na zavera kako po obicaj :)

Znaat so e dobro :D
2624ff6841bf2c83230ff688c9174fda.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

od tamu e. spomenikot na skenderbeg e dobro izraboten, ama toj "crtezot" prv koga go vidov pomisliv deka na nekoi deca ima dale boja da si igraat :D

http://www.eurotopteams.com/football/soulierdorhistorique.php Можеби и не е за овде ама интересно е што Јаховиќ оваа сезона котира на 32 -место во изборот за Златна Копачка а вторито Македонец што моментално котира некаде околу 12о место е Симонобски од Финското првенство.Покрај тоа што Дарко Панчев е единствениот Македонец што ја освоил Златната Копачка мора да се спомне и дека Саша Чириќ бил второпласиран во сезоната 1994/95.

Fc Shkupi preaktiven so trasfer periodov,lamcevski,brroja,ilijoski,vujcic...se zbroi i za abdurrahimi od shkendija.Iako nekoi istroseni igraci sepak takvi istroseni znaat da bidat produktivni kaj nas kako primerot GAMA.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom