Македонско фудбалско првенство 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во првата лига?

• Вкупно гласачи
    165
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ja imashe vo bet365 be bate, shto sakash? Smeshni koeficienti imashe za kec prvo poluvreme btw :D
Оваа беше местена од страна на ФФМ, али Шкупи и Вардар никој не ги прашал, па им ја заматија рачуницата со договорен прекин.

Треба бојкот и за стадионите, или нека се направи како што треба или нека се гонат у пм! Која смешна лига имаме моментално и само неколку стадиони на кој може да се игра фудбал.. Аматеризам на ниво! :tapp:

Треба бојкот и за стадионите, или нека се направи како што треба или нека се гонат у пм! Која смешна лига имаме моментално и само неколку стадиони на кој може да се игра фудбал.. Аматеризам на ниво! :tapp:
И ај што се само неколку на кои може да се игра фудбал, туку и тие издржуваат само еден натпревар на неколку дена, не може да издржи 2 натпревари во еден викенд на истиот да се одиграат, ќе се распадне одма после месец дена ќе треба да го затворат од играње за да го реинкарнираат. :tapp:

Da gi pozdravime navivacite Na pAlister deneska sto pominale mnogu jako vo straza

Петнaесетинa лицa oд кoи две пoтешкo се повредени во тепачката што настанала меѓу две групи навивачи на планинскиот превој Стрaжa.

Спoред полицијата, двa aвтoбуса сo нaвивaчи на „Будуќнoст“ кoи oделе oд Скoпје кoн Албaнијa биле зaпрени oд нaвивачи нa тетoвскa „Шкендијa“. Нaбрзo дoшлo дo кoшкaње меѓу нaвивaчите и до физичкa пресметкa. Дел oд пoвредените, глaвнo црнoгoрски држaвјaни биле згрижени вo гoстивaрскaтa бoлницa, a две сo пoтешки повреди се пренесени во Скoпје.

Пoлицијaтa врши увид и ги рaсветлувa деталите за инцидентот.

Група демолираше објекти во ГТЦ, еден повреден
slika-gtc-685x320.jpg

Група граѓани со секири и дрва демолираше објекти во ГТЦ. Неофицијално, како што дознава А1он се работи за навивачи кои го следат натпреварот помеѓу „Вардар“ и „Будуќност“.

Петнаесетина лица се собрани пред хотелот „Холидеј Ин“, каде се под надзор на полицијата, а присустна е и специјалната единица „Алфи“. Полицијата се уште не потврдува за што се работи, а повеќе информации во врска со настанот најавуваат подоцна.
А1он се најде на местото на настанот, каде брзата помош интервенираше на едно лице пред хотелот „Холидеј Ин“, а тројца униформирани лица се упатија кон околните кафулиња.

Инаку, навивачите на „Будуќност“ од Црна Гора и „Балисти“ од Шкендија денеска се судрија на Стража, при што 15 лица беа повредени.

Da gi pozdravime navivacite Na pAlister deneska sto pominale mnogu jako vo straza
Шо ти е бе искомплексиран ?
Напаѓате, незнајте шо напаѓате, информирај се прво не одма пАлистер, да ни се фатиш за Пелистерот наш :D

Нова емисија Куќа на Фудбалот на Канал 5 премиера беше вчера и тоа во 00:30ч, гостин беше Илчо и имаше добри прашања од водителот. :)

Нова емисија Куќа на Фудбалот на Канал 5 премиера беше вчера и тоа во 00:30ч, гостин беше Илчо и имаше добри прашања од водителот. :)
Seriozen si ili prajs majtap ?!
ffm.mk/zapochna-tv-proektot-na-ffm---kukja-na-fudbalot
Slucajno da ne ja gledase celata emisija ili padna na folot na ilco i ‘‘novinarot‘‘ koj slucajno e potparol na ffm koj pred dva dena ocite mu gi vadese na kumbev na edna televizija i bese prestavnik od ffm na debatata za suspendiranite igraci na metalurg da pojasnam FFM sama si ja pravi ovaa emisija sama si ja plaka so znaci ja snimaa prethodno so scenario na dogovoreni prasanja i odgovori pa mameto nivno be da si na 134 mesto na FIFA rang lista i muva da ne te lazi da ne prevzemis odgovorbost vo najmala raka e rezil da ne spomenuvam deka cela prva i vtora liga igraat na tugi tereni oti nema salam teren ili pak da se falis so obesbedeni proekti na prethodnoto rakovosdtvo e potcenuvanje na fudbalskata javnost odnosno bilo koja druga fudbalska federacija na balkanot pa ako sakate i afrika ima poveke izlobirano dobieno finansii od uefa i fifa od kolku ovaa nasa zalna federacija
http://www.youtube.com/watch?v=bs8xCacUjiU&feature=youtube_gdata_player

p.s.да биде појасно ффм е најбогатата федерација во Р.М. со буџет од околу два милиони евра мислам беше а нема ништо вложено никаде освен шо си делат плати дневници шо се вика и топките и маркерите му се донации од уефа !

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom