Македонско фудбалско првенство 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во првата лига?

• Вкупно гласачи
    165
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти благодарам семоќен...што простуваш!

I treba da si blagodaren. Da placevme ko vas odamna ke ve nemase 100 incidenti imate u te. Treba i nie da ispratime soopstenie deka nema da go priznaeme pobednikot vo kupot posto ramkovno ve pustija ponataka? Da dadevte gol aj da ve razberam ama vaka glumenje ludilo edino bi razbral samo kako vadenje pred destani. Koe e, placipicki ste ili kurtoni?

I treba da si blagodaren. Da placevme ko vas odamna ke ve nemase 100 incidenti imate u te. Treba i nie da ispratime soopstenie deka nema da go priznaeme pobednikot vo kupot posto ramkovno ve pustija ponataka? Da dadevte gol aj da ve razberam ama vaka glumenje ludilo edino bi razbral samo kako vadenje pred destani. Koe e, placipicki ste ili kurtoni?
Да не почна да ти се дига??? Ај приземји си, индијанец си , само друго паковање :tapp:. Сум кажал во сите постови дека ова од управата е чисто да се оправдат пред сопствениците, и бтв ви честитав титула, со песната да се Елиминирате уште на стартот

Да не почна да ти се дига??? Ај приземји си, индијанец си , само друго паковање :tapp:. Сум кажал во сите постови дека ова од управата е чисто да се оправдат пред сопствениците, и бтв ви честитав титула, со песната да се Елиминирате уште на стартот

Nema zosto da mi se diga, Vardar samo gi ispolni nasite ocekuvanja, nisto spektakularno za nas.

Ok si ti... Kolku tolku realen.

Inace za vas sum kauboec, :icon_mrgr: mora nekako da se podelime de... Vi go cestitam vtoroto mesto i kako takvi da ja vidite evropa. Rabotnicki mozat preku kupot...

Podobro KF Sledeca Sezona nego FK MIRAVCI ;)

Sitel i Vmro se so nas, imame jaka propaganda da znaete nisto ne ni mozete nikoj ne ve spasuva :)

INDIJANCI PATETE, VARDAR VE EBE CEL ZIVOT !!!
Ni so Ecolog ni so nikoj ne ste pred Vardar? Nekako kako da ima nekoe prokletsvo Skendija go jade sekad od Vardar a ? Dzabe tolku pari dzabe im plakjavte na Bregalnica na Sloga na FFM na site ostanati uzalud trud :pos:
PATETE CIGANI

NA KOLENA PRED SAMPIONOT !!!

Nema zosto da mi se diga, Vardar samo gi ispolni nasite ocekuvanja, nisto spektakularno za nas.

Ok si ti... Kolku tolku realen.

Inace za vas sum kauboec, :icon_mrgr: mora nekako da se podelime de... Vi go cestitam vtoroto mesto i kako takvi da ja vidite evropa. Rabotnicki mozat preku kupot...
Aussie таму кај што си ти можеш да бидеш sheepboy, не cowboy...во секој случај абориџинец не можеш да бидеш :). Благодарам за честитките, се гледа дека се обострани:gjavol:

• Ми се допаѓа
Reactions: ADP
Normalno cel kontinent i 22 mil narod. Nz ti se 4 mil a tolku ovci. Vidi i za beef kako stoime...

Ne se nadevaj za toa, nadevaj se deka ke se pogodat strancite kaj klubovite so ke igraat u evropa i ke osvoime nekoj bod poveke.
Да не испадне како лисицата со грозјето, ама повеќе имаме шанси во Лига Европа, него во Champions, уште немаме ниеден од двата клуба тим, што може да се носи таму.
А за бееф, слабо, на седмо место сте...не ти следува значка Шериф..

• Ми се допаѓа
Reactions: ADP
Многу кукате за титула од првенство на држава која не ја признавате :D.

на Шкендија и сметало тоа што биле забранети навивачи и приврзаници на својот тим на дербито за титулата на „Филип Втори“? Денеска отворија прашање, за кое одговор никогаш немаат, кога се игра мечот во Тетово (оваа сезона Шкендија дури месецов се врати на својот стадион поради реконструкцијата на теренот), зошто нема гостински приврзаници на дербијата?. Реагираат на испадите на скопската публика, а како реагираат на скандалозните извици под Шара? Кога се домаќини, нивните се најдобри, атмосферата феноменална. Кога малку ќе згусти и кога недоличноста ќе излезе во преден план на гости, е тогаш – тоа е срам!

Решија да реагираат и на организацијата и на инцидентот што се случи на третото дерби пред девет дена, во „старата ложа“ на јужната трибина. Како Шкендија реагираше јавно, кога и вардаровата управа беше нападната во Куманово на првото сезонско дерби, иако и тој и инцидентот пред една недела, минаа без посериозни повреди? Во Куманово за Шкендија беше сѐ ОК, на „Филип Втори“ - тоа е скандал! Заборави ли Шкендија дека во Куманово беше каменуван и автобусот на Вардар, дека „дива орда“ тргна да урива, лута дека Вардар победи. И за тоа, од ФФМ казна не доби. Тогаш им беше добра ФФМ, сега ете – не чини.

Каква реакција имаше од Шкендија, кога Игор Павловиќ заврши со дупната глава, која им беше реакцијата за фрлените камења по фудбалерите, за иредентизмот од трибините на секој меч? И тогаш сите беа и глуви и слепи, а Федерацијата добро си ја вршеше работата.

Е, затоа Шкендија нема основ да реагира, најмалку да ја напаѓа ФФМ, нешто да не признава, зошто до сега сѐ премолчуваше. Чисто лицемерие и дволичност!

- See more at: http://sportmedia.mk/fudbal/domashn...r-i-ffm-i-sudenje-a-sega#sthash.QVIOPMfv.dpuf

ЛИЦЕМЕРИЕ И ДВОЛИЧНОСТ, ДО БЕСКРАЈ !
Кога има судиски одлуки во нивна полза, се е супер ФФМ е супер, кога нивни навивачи навредуваат држава, нација и се останато, никој не слушнал не видел, кога они тепаат играчи и управи, исто никој не слушнал, а дел од сево ова ако го почувствуваат на своја кожа дел од сево ова, тогаш ПЛАЧАТ !
Јас не сум сретнал никаде вакви луѓе. До толку без образ, без морал, до толку глума, до толку дволичност и нечевочност нема никаде на друго место.

Последно уредено:
Да не испадне како лисицата со грозјето, ама повеќе имаме шанси во Лига Европа, него во Champions, уште немаме ниеден од двата клуба тим, што може да се носи таму.
А за бееф, слабо, на седмо место сте...не ти следува значка Шериф..

Abe ok toa, jas vi pozeluvam LE kvalicikacii i narednata godina. Pustete kutrite nie ke se celicime CL.

Ete gledas stoka kolku sakas, kaubojci na pretek. Falat indijanci, na vremevo koga poveke dzeva digale sportuvale na niv. Vo tasmanija apla sportuvale na kraj im snemalo i meti... Jebi ga na vremeto go ukinaa strelackiot klub Vardar, treba da se obnovi

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom