Македонско фудбалско првенство 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во првата лига?

• Вкупно гласачи
    165
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
BJRM , gol od ofsajd i lezenje po teren ,toa e :) 1 titula vie,1 nie..Se gledame dogodina

Чекај малку, има 1 титула и таа ќе биде наша за 2 недели. Вие играте во финале на куп и тоа откако педерски со судии не тепавте.

За иднава година нема проблем, шкендија САКА РЕПЕТЕ :icon_mrgr:

Играчиве на Вардар повеќе се измориле на тренинг отколку на утакмицава. Второ си го прележаа гајле им е, кога ќе потрчаа малку одма задржуваа за да се одморат.:ROFLMAO:

cist offside golot:
13082588_10154139944584670_76595546933550477_n.jpg

минатата утакмица гол дадовте само ради наша грешка. оваа пратично ни до гол не дојдовте прво полувреме а во второ откако ве пуштивме малку изигравте нешто. нас и нерешено ни одговараше ама тоа ти е.... него што да се прави 11-11 не е исто ко 9-11.

Оваа Шкендија да освои титула ќе биде најголем криминал. Со Буба ќе бевте можеби по други али не ме заебавај само Вардар ви игра мушки и одма се сопнувате.

Оваа Шкендија да освои титула ќе биде најголем криминал. Со Буба ќе бевте можеби по други али не ме заебавај само Вардар ви игра мушки и одма се сопнувате.

И со судии само 1-0 тепавме, срамота :kafence:

Cesitki za titulata od toa sto go vidov na net mozam da kazam deka dobar fudbal(prv pat godinava gledav od 1MFL) pruzaa dvete ekipi i deka za dve sezoni zaminaa destina godini napred od drugite klubovi plus infrastrukturno kako i orgaziciono pa se nadevam deka i nie i drugi klubovi ke najdat bogati gazdi oti vaka za kur ne ja biva ligata i steta so nemase dve n.g. pa da imase pogolema posetenost i pogolema tenzija i znacenje natprevarot no toa vo ovaa drzava arno so voopsto se igrase so publika oti ulaj se od ffm i mvr mozese bez gledaci da bidi ...

p.s.abe i ljamce vleze vo igra ne mozi bez Bitolcani do dusa uste dvajca (pacata i spriovski) imase samo ne znam kaj e vladica :confused: a 99ta denes istrca posteno toa za miravci a iskra mnogu vo grc igraa se vide deka mu fali spic so radevski i gjupakot ne odi toj vrucona mnogu falese ;)

p.p.s.sekogas ima pet sudii na natprevarite ili samo denes ?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom