Ф
Флеш
Гостин
Ескузе момци,како е правилото за младинец во први 11 и дали има ограниченост за странци ?! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дуле го земаа од Тетекс и како Гатузо е,борбен до максимум. Такви фудбалери се поретко има кои играат од срце.Трајчевски Дуле ви е злато вреден играч. Од кај ги вади овие Мрме свака му част.
Вчера за вас дебитирал брат му на Стефан Ристовски а? Го имаш гледано малиот претходно?
Иначе Мрме искочи тренериште, со млади играчи, со стипендии, претходна сезона зема и титула, а оваа го играат најубавиот фудбал за око. Е тоа е тренер, не клошарон Андреев.
Драган ПоповскиСе е џабе ко нема навивачи. А не ми е јасно, кој го финансира Работнички?
Со што се занимава тој, од каде пари?Драган Поповски
Адвокат е. Инаку Работнички претежно се одржува со продажба на млади играчи и со парите од Уефа. Буџетот и не е некој голем,дури и Брегалница има поголем буџетСо што се занимава тој, од каде пари?
Најголема штета е што Работнички нема поголем број на публика. Тоа само би ја комплетирало сликата за Работнички. Од секоаш ми биле еден од поомилените клубови у Македонија. Играат фудбал, не легаат 70 мин. од утакмицата за да добијат на време и слично. Плус од секогаш у Европа не претставувале на достоен начин.
Пак ќе кажем, штета што немаат публика.