Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.749
Im baeleа шо беше финтата шо испоседнаа сите играчи од Шкендија пред Балистите после крајот на утакмицата?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Im baeleа шо беше финтата шо испоседнаа сите играчи од Шкендија пред Балистите после крајот на утакмицата?
Па доколку Работнички не ги испушти своите клучни играчи, и донесе нови засилувања тогаш во секој случај многу посериозно ќе конкурираат за титулата. Но конкретно за Стојков имаш информација како стојат работите и дали се во преговори за продолжување на договорот?Ваков играч во наше првенство не сум видел и ако не си оди зимово,може некој ке се смејат за ова што ке го кажам,но мислам дека можеме да ја освоиме титулата.
Баш вчера на стадион разговаравме на оваа тема и засега нема ништо конкретно.Па доколку Работнички не ги испушти своите клучни играчи, и донесе нови засилувања тогаш во секој случај многу посериозно ќе конкурираат за титулата. Но конкретно за Стојков имаш информација како стојат работите и дали се во преговори за продолжување на договорот?
Трајчевски Дуле ви е злато вреден играч. Од кај ги вади овие Мрме свака му част.Бев денес на утакмицџата Работнички-Брегалница и толку моќен Работнички не сум го гледал од времето на Трифуб.
Стојков играчиште во секој смисол.
Обично ѕвездите во екипите стојат и не се толку борбени,но Стојков денес буквално трчаше насекаде зимаше топки од средина на терен дриблаше додаваше брилираше.
Ваков играч во наше првенство не сум видел и ако не си оди зимово,може некој ке се смејат за ова што ке го кажам,но мислам дека можеме да ја освоиме титулата.
Сепак не е само Стојков како што мислат некои,тука се и Вујчиќ кој игра во фантастична форма и Тодоровски и Силјановски кој играат во животна форма.
Следниот викенд се игра дербито со Вардар и ги повикувам сите љубители на фудбалот да дојдат и се надевам ке има добар фудбал и ке победи подобриот.
Трајчевски Дуле ви е злато вреден играч. Од кај ги вади овие Мрме свака му част.
Вчера за вас дебитирал брат му на Стефан Ристовски а? Го имаш гледано малиот претходно?
Иначе Мрме искочи тренериште, со млади играчи, со стипендии, претходна сезона зема и титула, а оваа го играат најубавиот фудбал за око. Е тоа е тренер, не клошарон Андреев.
Македонсково Челзи што им направила бе на Вардар...![]()