Македонско фудбалско првенство 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    205
Статус
Затворена за нови мислења.
Конечно одигравме еден квалитетен натпревар и сосема заслужено триумфиравме.
Сега со ангажманот на Додевски кој ќе ја засили одбраната каде што сме најслаби и Стојков кој треба до понеделник да потпише мислам ќе бидеме уште подобри и повторно ќе се бориме за самиот врв.

Шкендија сезона 2014/2015 од пред стартот на сезоната, до одигрувањето на шестото коло во само 5 секунди

5.gif

Дрим тимот наречен европска Шкендија :pos:

Конечно одигравме еден квалитетен натпревар и сосема заслужено триумфиравме.
Сега со ангажманот на Додевски кој ќе ја засили одбраната каде што сме најслаби и Стојков кој треба до понеделник да потпише мислам ќе бидеме уште подобри и повторно ќе се бориме за самиот врв.

За кој Додевски се работи?
Претпоставувам за Нинослав Додевски од Металург или грешка сум?

За кој Додевски се работи?
Претпоставувам за Нинослав Додевски од Металург или грешка сум?
Тој е. Според мене е доста перспективен играч.

Ивановски :pos: ,а реакцијата на голманот потоа :ROFLMAO:

Тетекс и Металург цела сезона ќе играат во Ѓорче?

Тетекс и Металург цела сезона ќе играат во Ѓорче?
Металург игра на игралиштето на ФФМ, само мечевите на кој очекува повеќе публика ги игра во Ѓорче...
Тетекс ако не смени нешто инциијативата на Војводи, веројатно цела сезона ќе игра во Ѓорче.

А зашо уопште Тетекс игра у Ѓорче?
Ќе го пренесам само тоа што многумина го зборат.
Тетекс пред некоја година беше земен под спонзорство од дел од оние кои беа фатени за местенки во Италија, а ако не се лажам и од страна на овдешни сопственици на кладилници и слично.
Си направија тим од кој ќе се обидат да ќарат некој денар со местење утакмици. И овците на број и волкот сит (волкот сит се однесува на фудбалерите кои ќе си ги добијат платите).

Сите се од Скопје, а и повеќето играчи се од Скопје. Самите си решиле дека клубот им е далеку поисплатливо да игра во Скопје, отколку во Тетово бидејќи би имале додатни трошоци за превоз на играчите за тренинзи и утакмици.

Моја претпоставка е дека и во Војводи некои од главните си легнаа на брашното бидејќи си лапнаа некој денар, додека другите кои протестираат против вакви мафиози како газдите тешко дека би успеале во барањата :(

Ќе го пренесам само тоа што многумина го зборат.
Тетекс пред некоја година беше земен под спонзорство од дел од оние кои беа фатени за местенки во Италија, а ако не се лажам и од страна на овдешни сопственици на кладилници и слично.
Си направија тим од кој ќе се обидат да ќарат некој денар со местење утакмици. И овците на број и волкот сит (волкот сит се однесува на фудбалерите кои ќе си ги добијат платите).

Сите се од Скопје, а и повеќето играчи се од Скопје. Самите си решиле дека клубот им е далеку поисплатливо да игра во Скопје, отколку во Тетово бидејќи би имале додатни трошоци за превоз на играчите за тренинзи и утакмици.

Моја претпоставка е дека и во Војводи некои од главните си легнаа на брашното бидејќи си лапнаа некој денар, додека другите кои протестираат против вакви мафиози како газдите тешко дека би успеале во барањата :(
Ни ќе го вратат...Единствено чаре му е да не го валкат поќе името на клубот да му го променат и толку,а Тетекс да замини во историја...
Оти на времето кога ќе се спомнеше Тетекс ме асоцираше на Тетово,а сега на местење и превари

Од каде толку пари овие Брегалница ??
Кој им е спонзор (освен општината која издвојува по 300К годишно за клубот) ??
Зедоа многу играчи летово а и Ѓоре не оди во клуб каде што има крпени буџети.

Од каде толку пари овие Брегалница ??
Кој им е спонзор (освен општината која издвојува по 300К годишно за клубот) ??
Зедоа многу играчи летово а и Ѓоре не оди во клуб каде што има крпени буџети.

Имаат некои местачи од Бугарија колку што сум запознаен

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom