Македонско фудбалско првенство 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne do toa dali ke dojdeme ili ne, ili dali ke ima strim i na nasa strana vo FB, KF Shkendija ke dava live, poentata mi e zosto da ne go dava Pelister - Shkendija derbi, a go dava Euromilk - Bregalnica :)

Очигледно МРТВ се труди да направи некој баланс на клубовите што ги има директно на ТВ.

Мене да ме прашаа, во Битола и во Ѓорче би ги пуштил камерите :)

Ренова оштетена. Надвор беше, а свирна пенал за Турново.

Сигурен сум дека е наместена утакмицава. Голманиве аматерски реагираат и излегуваат од гол непотребно. Па два пенали, црвен...

Ренова оштетена. Надвор беше, а свирна пенал за Турново.

Сигурен сум дека е наместена утакмицава. Голманиве аматерски реагираат и излегуваат од гол непотребно. Па два пенали, црвен...
Кога го спомна Ренова сега, кажи ми дали е заслужен црвениот картон на еден од играчите на Турново ?

Кога го спомна Ренова сега, кажи ми дали е заслужен црвениот картон на еден од играчите на Турново ?

И повеќе од заслужен, го удри во нога играчо на Ренова во ситуација кога овој на метро пред голот беше осамен и сигурно гол ќе дадеше.

Гледаше некој видео извештај од Ѓорче, Македонија ЃП - Металург? Ако има некој линк, пратете.

Пелистер - Шкендија вчера.

1238836_4731572946560_1105178188_n.jpg

Ќе ти се нафрлат сеа дека постои веќе тема за Пелистер и не ги болело патлакот за вашиот клуб...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom