Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ Првпат влегов во кавга за да го фалам Пелистер на играчки план и ете шо ми се случи...само ќе речам долго е првенството има време за се да видиме. Плус и вие со шампионски амбиции сте во зона за испаѓање.
Турново нема муда да победи против Вардар.
Како времето тамо денеска![]()
Металург има проблем кога игра на домашен терен. Теренот не е добар за игра плус игралиштетот е тесно, на минимум од дозволената широчина. Ова е голем проблем особено кога ќе дојде екипа што игра класичен бункер. Денес Металург цел ден да играа немаше да даде гол. Напредок имаа сила до крај и си заслужија бод. Пред тоа Гостивар немаше сила па примија 4 гола во второ.
Не дека има голем квалитет во нашава лига, ама ова денес беше права катастрофа од фудбал. Ниту Металург ќе пропадне со бодовите што ги изгуби, ниту Напредок ќе види голема корист од бодот. И двете екипи се избрукаа поштено.
Е кога ќе ми текне goranottt кога пиша дека небото ќе им било граница![]()
Видија табелата чичино![]()
Табела ко табела, еднаш си горе, еднаш си доле![]()
Alo sto ti e? Dali bese vo Gostivar da ja gledas utakmicata ? Molim te ne zbori od tvoja glava.Дали сега нашите платенокуропушачки новинарчиња ќе напишат за "одличната" атмосфера на вчерашниот натпревар помеѓу екипите на Фк Гостивар и Фк Шкендија одигран во Гостивар?
Каде е сега ФФМ да реагира на националистичките испади на двете навивачки групи?
Дали се свесни дека ФФМ со самото тоа што не ги санкционираат овие клубови директно го поттикнуваат национализмот на стадионите.
Очигледно дека некои прашања нема да бидат никогаш одговорени![]()
Илирида такви ствари..![]()