B
Beck's
Гостин
Малку квалитет а замисли и малку повеќе инфраструктура на нашите стадиони. Да имавме ние во Тетово рефлектори и такви услови како Филип 2, секое коло ќе крцкаше стадионот. Се надевам дека ќе дочекаме и такво нешто
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Шкендија не влегол Супермен, Еколог влегол.
Без разлика, Шкендија е првата шо се буни ко ќе има национални скандирања. АКо е така треба да си исчистат прво во својот клуб, па после да се жалат.
Мислам дека Еколог не е дојден до една кутија мрсна црвена боја од 200 денари за да се покрие графитот.
Без разлика, Шкендија е првата шо се буни ко ќе има национални скандирања. АКо е така треба да си исчистат прво во својот клуб, па после да се жалат.
Мислам дека Еколог не е дојден до една кутија мрсна црвена боја од 200 денари за да се покрие графитот.
Ниту е дојден да се замара со графити или чкртаници, моментално имаат многу работа околу клубот, а стадионот го има друг под концесија, не е на Еколог стадионот па да паламудите!
И Ренова игра на тој стадион и Тетекс играше, ете чим не било до една кутија боја зошто управата на Тетекс кога тие играа во Тетово не го покрија.
Јас сега првпат го гледам оваа чкртаница, е камоли првите луѓе на клубот.
^ Ти напиша дека Еколог ја зел Шкендија, не Супермен. Јас прво нигде не спомнав дека Еколог треба да го покрие туку управата на Шкендија треба да оргира кај тие шо се грижат за стадионот да се отстрани ова. Од ко ќе го напрат то, можат да се жалат ако бидат навредени.
Мислам дека сфаќате шо сакам да ви кажам.
Брат ми , ја гледаш ваљда.Другово паламудиш чисто без резон зошто ти да сакаш да го нема ќе го нема.
Dokolku se krati ligata ovaa godina kolku ispagjaat direkno a kolku igraat baraz ? I kolku bi vlegle od 2 liga direkno-baraz?