Македонско фудбалско првенство 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Малку квалитет а замисли и малку повеќе инфраструктура на нашите стадиони. Да имавме ние во Тетово рефлектори и такви услови како Филип 2, секое коло ќе крцкаше стадионот. Се надевам дека ќе дочекаме и такво нешто

180820131085.jpg

Зошто од штабот на Шкендија не е избришан овај графит?

Во Шкендија не влегол Супермен, Еколог влегол.

Без разлика, Шкендија е првата шо се буни ко ќе има национални скандирања. АКо е така треба да си исчистат прво во својот клуб, па после да се жалат.
Мислам дека Еколог не е дојден до една кутија мрсна црвена боја од 200 денари за да се покрие графитот.

Без разлика, Шкендија е првата шо се буни ко ќе има национални скандирања. АКо е така треба да си исчистат прво во својот клуб, па после да се жалат.
Мислам дека Еколог не е дојден до една кутија мрсна црвена боја од 200 денари за да се покрие графитот.

Ниту е дојден да се замара со графити или чкртаници, моментално имаат многу работа околу клубот, а стадионот го има друг под концесија, не е на Еколог стадионот па да паламудите!
И Ренова игра на тој стадион и Тетекс играше, ете чим не било до една кутија боја зошто управата на Тетекс кога тие играа во Тетово не го покрија.

Јас сега првпат го гледам оваа чкртаница, е камоли првите луѓе на клубот.

Стадионот како прво не е во сопственост на Еколог, планираат да го земат под концесија па после тоа да почнат и со уредување на истиот. Стадионот внатре и околу е полн со вакви или слични графити, има и од Војводи. Да беше до бојата тие на комшиите ќе ги бришевме прво

^ Ти напиша дека Еколог ја зел Шкендија, не Супермен. Јас прво нигде не спомнав дека Еколог треба да го покрие туку управата на Шкендија треба да оргира кај тие шо се грижат за стадионот да се отстрани ова. Од ко ќе го напрат то, можат да се жалат ако бидат навредени.
Мислам дека сфаќате шо сакам да ви кажам.

Ниту е дојден да се замара со графити или чкртаници, моментално имаат многу работа околу клубот, а стадионот го има друг под концесија, не е на Еколог стадионот па да паламудите!
И Ренова игра на тој стадион и Тетекс играше, ете чим не било до една кутија боја зошто управата на Тетекс кога тие играа во Тетово не го покрија.

Јас сега првпат го гледам оваа чкртаница, е камоли првите луѓе на клубот.

Брат ми , ја гледаш ваљда.Другово паламудиш чисто без резон зошто ти да сакаш да го нема ќе го нема.

^ Ти напиша дека Еколог ја зел Шкендија, не Супермен. Јас прво нигде не спомнав дека Еколог треба да го покрие туку управата на Шкендија треба да оргира кај тие шо се грижат за стадионот да се отстрани ова. Од ко ќе го напрат то, можат да се жалат ако бидат навредени.
Мислам дека сфаќате шо сакам да ви кажам.

Точно, ама не си ме сфатил. Значи не можат они да направат се за две недели, да беше Супермен можеби. И значи како што го кажа Тони имаат куп работи со што да се занимаваат деновиве. Кога ќе премине стадионот во нивни раце тогаш веќе нема да видиме никаки натписи во и околу стадионот. И глупо е да поставиш такво прашање кога гледаш во каква состојба е делот кај што е напишано тоа. Таму ако иде Еколог нема да иде со кило боја, ќе го среди тој дел од почеток

Брат ми , ја гледаш ваљда.Другово паламудиш чисто без резон зошто ти да сакаш да го нема ќе го нема.

Да бе паметњаку сум згрешил.
Да бе сега кога најважно е да се работи околу составувањето на тимот, составувањето на управата на клубот и на многу други работи околу клубот, тие ќе се занимаваат со натписи.
Ај не продавајте овде памет, ако имате држете си го за себе. После плачат, само за Шкендија се зборува на темава, па ќе се збори кога и да прдне некој од Шкендија вие ќе пишувате овде.

Не влезе УЕФА во Шкендија да го ебам, не претерувајте и вие...немаат друга работа ќе читаат натписи на стадионот и низ градот.

Иначе за сите, нема поглупаво нешто од такви натписи на стадионите, кои беа кретените што шкртаа на северо-исток на Градски, на утакмицата Шкендија-Партизан претпоставувам, мене лично ме иритира, а и на другиот влез од север исто така е шкртано, од некоја друга група, најмногу ме иритира тоа, идат 500 души и ќе земат ќе ишкртаат со спреј и мислат најголеми мангупи се, исто и уништувањето на графити( нечиј труд) наместо да земат за нивниот клуб да си направат добар графит, ама толку имаат креативност...

Dokolku se krati ligata ovaa godina kolku ispagjaat direkno a kolku igraat baraz ? I kolku bi vlegle od 2 liga direkno-baraz?

Dokolku se krati ligata ovaa godina kolku ispagjaat direkno a kolku igraat baraz ? I kolku bi vlegle od 2 liga direkno-baraz?

Нема баражи, Последните 4 тима од прва лига испаѓаат,а првите две екипи од втора лига влегуваат во прва.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom