Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како и да е,ситуацијата немаше многу да смени и да победеше Металург. Иначе Турново титулата ја изгуби по поразот дома од Металург.
Не реков јас нешто за Турново дека нема да освој титула. А и од кај знајте вие дека сигурно ќе ја земите титулата?
Едноставно, на натпревар кој решава за титулата да биди суден од убедливо најслабиот судија во првенството.
А јас кај реков дека сигруно ќе ја осовиме титулата, читај предпоследната реченица кај што си ме цитирал ќе видиш дека сум пишал дека титулата уште не е освоена.
Јас знам само едно дека од сите екипи сме за 1 калса подобри, а дали титулата ќе ја осовиме не знам имаме големи шанси фаворити сме ни одогвараат повеќе резултати ама топката е тркалезна и после тие 90 минути може да правиме муабет. Дали на некој му ја подариле титулата ил ине ил ипа е местена или не.
Мене искрено ме заболе дали е местено или не, стојам на то дека треба Вардар да биди шампион заради шо можи подобро да не претстави во европа, не е дека кобам или имам некаков комплекс ама тоа што сите велите дека е за класа подобар не можам да го прифатам..цела сезона немате надиграно на гости ниту една екипа ама баш ниту една..ако ми текни на Вардар шо пред 7-8 години буквално се заебаваше со нас дури и на гости, денес гледам поинаква екипа што вие ја нарекувате класа или бренд а всушност тие на сите натпревари на гости одат како за лежење и некако по еден гол дават и нормално е да се појават муабети дека е купена или слично, факт е дека на овај начин не се напредува туку само се стои во место.
Не зборам како фан на Пелистер или слично..лесно е да почнам тука да се карам ама тоа не води никаде.
Ове е моето мислење а како шо гледам и не е само мое.
Мене искрено ме заболе дали е местено или не, стојам на то дека треба Вардар да биди шампион заради шо можи подобро да не претстави во европа, не е дека кобам или имам некаков комплекс ама тоа што сите велите дека е за класа подобар не можам да го прифатам..цела сезона немате надиграно на гости ниту една екипа ама баш ниту една..ако ми текни на Вардар шо пред 7-8 години буквално се заебаваше со нас дури и на гости, денес гледам поинаква екипа што вие ја нарекувате класа или бренд а всушност тие на сите натпревари на гости одат како за лежење и некако по еден гол дават и нормално е да се појават муабети дека е купена или слично, факт е дека на овај начин не се напредува туку само се стои во место.
Не зборам како фан на Пелистер или слично..лесно е да почнам тука да се карам ама тоа не води никаде.
Ове е моето мислење а како шо гледам и не е само мое.
Која кал ме бе мочко кој е ист како Албанците свесен ли си шо пишиш да ти ебам сортата смрдена !Епа тоа е, исти се ко ш иптарите се некој друг им е крив а успесите на ВАРДАР се местени. Ко иста кал правени...
Направете прво терени за играње а не ниви па ќе збориме. На градски у просек секој по 3 комада јадеше оваа година. Речиси сите повреди ни се од ораниците на кој мора да играме секоја втора недела. Не дека и порано не било така ама овие неколку сезони терените се катастрофа
Вардар:Турново 1:3
Ако играме ја и ти на SonyPS, па да се договориме да ти ја пуштам утакмицата, така може инаку во реалноста тешко остварливо.
Утре Вардар атакува кон полн погодок и одбрана на титулата.
![]()
Живи и здрави да сме до утре. Турново ја има моментално една од најздравите организации, се надевам декА Македонија Ѓорче петров ќе може да им парира на тоа поле, додека Вардар со години наназад не се знае кој јаде а кој плаќа. И ако не е градот па и државата шо им изгради стадион досега никаде ќе ги немаше. Мене ми е навистина жал што е така но така е.
Какви црни најздрави организации, клуб-газда никогаш не може да биде на здрави нозе. Отиде спонзорот, пропадна клубот.Живи и здрави да сме до утре. Турново ја има моментално една од најздравите организации, се надевам декА Македонија Ѓорче петров ќе може да им парира на тоа поле, додека Вардар со години наназад не се знае кој јаде а кој плаќа. И ако не е градот па и државата шо им изгради стадион досега никаде ќе ги немаше. Мене ми е навистина жал што е така но така е.
Ниту е на Вардар стадионот, ниту пак ќе биде во иднина, исто како што НИЕДЕН стадион не е сопственост на некој тим![]()
Која кал ме бе мочко кој е ист како Албанците свесен ли си шо пишиш да ти ебам сортата смрдена !
Кој да напрај терени бе мруслко ?!Вие да не го направите градски ?Кој е крив за терените и повредите сите други клубови и на тие "ниви" секој ден тренираат и си кршат нозе ама ете за вашиот бренд ќе мора да ги напрајте стадионите не дека нашите секој ден ги кршат нозете гарант ти ќе донираш пари од автралија и се ќе биде во ред