Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иначе денес го затворија газдата на Лисиче, Јане Тица, така да не знам колку ќе имаат амбиции во баражот. Мада он не е некоја алфа и омега во тимот, ипак други фрлаат пари, но сепак може овој случај да влијае и врз фудбалскиот тим.
ни за криминалциве не е сигорно више во Македонија![]()
Pa koga bilo sigurno tuka za kriminalci koga takvi ni ja vodat drzavata nemoze da ima drugi kriminalcise znae koj e gazda vo seloto
Се знае кој е газда,али колку газди се сменија па овие никој не ги чепкаше..јбг наплата![]()
Имаш слушнато сигурно: http://star.utrinski.com.mk/?pBroj=1456&stID=13271&pR=10Za drugo mi bese muabetot ama ne me svati nema vrska sakav da kazam za kriminalcite voopsto deka kriminalci ni ja vodat drzavata a za tipot nit go znam nit sum cul za negouzivaj druze mora da se plati kaj glavniot lik Administrativna Taksa
) inace ne ja biduva rabotava
Не е место тука да зборите за Тица , да им посакам добродејде назад на Ѓорче Петровци ... и да , ке има интересно гостување во Гостивар осеќам![]()
Osetliv si ti premnogu sto nema ni do patarina da stignes a kamo li do Gostivar
Nadezda posledna umira![]()
НадежТа * , а зошо бе да не не пуштат у Гостивар ... шо демек многу опасно?