Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Skopje ce prae fuzija so Sileks 90% a Euromilk ima kvalitet mislam da vleze vo 1 liga..

Ќе видиме кој ќе вкрстуваат во бараж. Овде на големо се збори дека Скопје ќе се фузирале со Силекс, ама сепак Скопје треба прво да влезе во прва лига, иначе ништо од бизнисот.

Какви гомна изедоа и Ѓорче и Скопје, си ги имаа договорено утакмиците, така што ако требаше на крај Ѓорче ќе им ја дадеше на Скопје за да влезат и двете.
Ама Ѓорче се посра загуби 5 бода во последните мечеви, и денес мораа да тепаат.
Ај од Врапчиште што загубија, ама што им требаше на Корзо да им дадат бод?

Иначе денес го затворија газдата на Лисиче, Јане Тица, така да не знам колку ќе имаат амбиции во баражот. Мада он не е некоја алфа и омега во тимот, ипак други фрлаат пари, но сепак може овој случај да влијае и врз фудбалскиот тим.

Иначе денес го затворија газдата на Лисиче, Јане Тица, така да не знам колку ќе имаат амбиции во баражот. Мада он не е некоја алфа и омега во тимот, ипак други фрлаат пари, но сепак може овој случај да влијае и врз фудбалскиот тим.

ни за криминалциве не е сигорно више во Македонија:pos:

Pa koga bilo sigurno tuka za kriminalci koga takvi ni ja vodat drzavata nemoze da ima drugi kriminalci :) se znae koj e gazda vo seloto

Се знае кој е газда,али колку газди се сменија па овие никој не ги чепкаше..јбг наплата :D

Се знае кој е газда,али колку газди се сменија па овие никој не ги чепкаше..јбг наплата :D

Za drugo mi bese muabetot ama ne me svati nema vrska sakav da kazam za kriminalcite voopsto deka kriminalci ni ja vodat drzavata a za tipot nit go znam nit sum cul za nego :) uzivaj druze mora da se plati kaj glavniot lik Administrativna Taksa :)) inace ne ja biduva rabotava

Не е место тука да зборите за Тица , да им посакам добродејде назад на Ѓорче Петровци ... и да , ке има интересно гостување во Гостивар осеќам :D

Не е место тука да зборите за Тица , да им посакам добродејде назад на Ѓорче Петровци ... и да , ке има интересно гостување во Гостивар осеќам :D

Osetliv si ti premnogu sto nema ni do patarina da stignes a kamo li do Gostivar

• Ми се допаѓа
Reactions: ADP
HT

Metalurg - Vardar 0-1
Renova - Drita 0-1
Turnovo - Rabotnicki 1-0
Shkendija - Pelister 0-1
Teteks - Sileks 2-0
Napredok - Bregalnica 0-0
--- надополнето: 29 мај 2013 во 18:05 ---
Ako deneska tepa Pelister protiv nas togas Drita ke ostane vo 1 liga 100% posledno kolo Pelister - Napredok igrat a Drita - Shkendija

Momentalno

8.Drita 39
9.Napredok 38
10.Pelister 37
11.Teteks 25
12.Sileks 22

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom