Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Ренова - Дрита 1:1 :vozbud:
Ајде редете ја 2 во 1
Ke tepa Drita ako saka da ostane vo 1 liga ako ne togas 2/1 mislim Drita ke se spasi a Pelister i Napredok baraz ako saka Drita da ostane ako ne togas vie ke se spasite ako tepate deneska
--- надополнето: 29 мај 2013 во 18:27 ---
Napredok - Bregalnica 1-0

Ke tepa Drita ako saka da ostane vo 1 liga ako ne togas 2/1 mislim Drita ke se spasi a Pelister i Napredok baraz ako saka Drita da ostane ako ne togas vie ke se spasite ako tepate deneska

renova i teoretski se spasva so bod ama drita moze da izvisi poslednoto kolo napredok ako pobedi vo Bitola a ako zagubi drita a nie pobedime togas nie se spasvame so pobeda vo poslednoto kolo protiv napredok i go izbegnuvame barazot ama se mi se cini deka X ke zavrsi renova -drita i nie ke izvisime :( no ima vreme ete sega narpedok vodi barem tie da se spasat ;)

renova i teoretski se spasva so bod ama drita moze da izvisi poslednoto kolo napredok ako pobedi vo Bitola a ako zagubi drita a nie pobedime togas nie se spasvame so pobeda vo poslednoto kolo protiv napredok i go izbegnuvame barazot ama se mi se cini deka X ke zavrsi renova -drita i nie ke izvisime :( no ima vreme ete sega narpedok vodi barem tie da se spasat ;)

i ako se spasat napredok ova sezona, drugata sezona ke padnat direktno :)

i ako se spasat napredok ova sezona, drugata sezona ke padnat direktno :)

Da da ama drugata sezona ispagaat 4 ekipi taka da ubo ek bidi da ostanat vo ligata za slednata sezona da ima siguren patnik i plus sigurni bodovi za nas :D se razbira prvo da go pomineme barazot ;)
ps.1-1 napredok :tapp:

ete Napredok - Bregalnica 1-1 :D
--- надополнето: 29 мај 2013 во 18:33 ---
i Metalurg - Vardar 1-1 uff kako ke bide poslednoto kolo

Ne pred kom i gledam ne sum kor ! Oti ti ne vide deka bese gol ?!
Оти не се гледаше експерту, освен ако не ги знаеш правилата за офсајд па да донесуваш такви заклучоци. Ете ти кажа коментаторот дека не било офсајд, се надевам го слушна.

Оти не се гледаше експерту, освен ако не ги знаеш правилата за офсајд па да донесуваш такви заклучоци. Ете ти кажа коментаторот дека не било офсајд, се надевам го слушна.

Ne znam oti se raspravas bilo ne bilo ofsajt sto e bitno osekam vo poslednite minuti ke ve pozdravi krstev pak :D

Ne znam oti se raspravas bilo ne bilo ofsajt sto e bitno osekam vo poslednite minuti ke ve pozdravi krstev pak :D
Оти се гледа дека Вардар ти боде очи, затоа се расправам, наместо да се секираш тоа што ќе испаѓате кажуваш тука дали било или не било чист гол. Ајде поздрав

Ни Крстев не е свесен што промашил на последната минута.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom