Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Сосема во право си тетекс не има победено многу но ова незначи дека купот ке биде ваш,нашиве играчи ка никоаш до сега се мотивирани и играа/трчаа се бора мозем да казам играа повеке за дрес за навивачи а помалку за пари,за разлика од вашиот тим кој знаеме како стојат работите,но ова е финале гратско дерби у овој натпревар нема потреба тренер да мотивира играчи самата атмосфера те мотивира за да изиграш еден ама вреден натпревар,е сега што сакав да ти казам ако сте не тепале често не викам не но ова е финале мозе да се здива нашиве и де бидеш сигурен дека оваја победа ке ги избрише од мемориа сите порази против тетекс и што ке се памти за многу години,ако не заебе нешто судијата убеден сум дека мозе де ве добиеме и тоа многу полесно од колку што мислиме.
Па да де, ја не реков дека Тетекс сигурно ќе тепа :) Твојве тврдеа такво нешто, не ја :) Неможе да се прогнозира ваков натпревар, градско дерби, финале...статистика и други работе не играа голема улога.

Иначе, дека може да не добиете лесно...може. Ама може и да загубите многу лесно. Тетекс има одличен тим, тоа што ја местат буквално секоја утакмица у лига е друга работа. Ама газдеве од Тетекс, како што реков уште у Јануари, единствена цел им е купот и ќе дада све од себе за да го освоја и да излеза у Европа.
На оваја утакмица ќе ја видимо свите правата сила на Тетекс, зошто не дека сум навивач на Тетекс, ама овој тим можеше комотно све да изгази у лига.

Тетекс има играчи, ама нема концепција, нема поставеност на терен, играчите не си ги знаат местата. Што е и сосема нормално кога за „тренери“ имаш клошари.

А Карчев праел операција на коленото, а?
Исто повреда ко на нашине Захов, Таневски и Ѓеорѓиев, ццц што праат само тоа лошите терени.

Елмедин Реџепи еднаш против Вардар стрела еднаш за нив:D
--- надополнето: 11 мај 2013 во 18:24 ---
Дури сеа видов дека имало пренос, како бе никој не кажа :tapp:

Елмедин Реџепи еднаш против Вардар стрела еднаш за нив:D
Па мора да се искупи :D
Фала за резултативе од последниве кола, останува уште во Тетово да ве тепаме, и да се искупите за купот :icon_lol:

hehe zamislete go vidovme i ovaa Shkendija da igra za Vardar...100 % sum siguren deka Vardar ke tepa vo Tetovo .

И ја веќе почнав да се сомневам(n) Со Вардар всреда играме колку што знам

Чекајте бе нека пројде мечот па тогаш дајте заклучоци.

Јас кога ви викам дека е наредена работата измеѓу Вардар и Шкендија, вие од земја се треската :)

И ко што вика татко ми, дојде ред да се радуваме на гол на Шкендија.

Јас до мечот со Шкендија ништо не тврдам. Ако победиме таму, се е кажано...
Во спротивно ќе сметам дека се било фер и коректно :)

Nema shansi da pobedi Vardar vo Tetovo protiv Shkendija .

Edno e sto znam deka sme mnogu jaki i so ovie igraci , igramo mnogu kolektivno , dobro :)

Vardarci djabe se raduvaat , vo sreda pak ke pustat bodovi ;)

CALMA CALMA !!! ;)

Абе пријателчиња заборавате очигледно кој ви е тренер? Па нормално е он повеќе да сака Вардар да стане шампион отколку Турново или Металург. И во неформален разговор, потврдил дека планира да одмора неколку клучни играчи против нас во среда ;) Ќе нема потреба толку да запнувате со нас, за една недела играте финале на Куп. Не скокајте за џабе кога вие најмалку одлучувате за кој и како ќе играат вашите играчи ;)

Можда и платиле Вардар, не мора за купот да се збори, кој знае

Se e jasno.Koj saka da se kladi so mene deka Vardar pobeduva vo Tetovo.Ne slucajno vo ovie dve utakmici so Metalurg i Turnovo Shkendija igrase kako da mu se potrebni kojznae kolku bodovite.Sve e jasno , Mostot na Shkendija i Vardar e Artim Shaqiri.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom