Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Se e jasno.Koj saka da se kladi so mene deka Vardar pobeduva vo Tetovo.Ne slucajno vo ovie dve utakmici so Metalurg i Turnovo Shkendija igrase kako da mu se potrebni kojznae kolku bodovite.Sve e jasno , Mostot na Shkendija i Vardar e Artim Shaqiri.
Добро резонираш. Тоа ми се свиѓа :) Иначе Купот не е пуштен, и покрај одредени сомневања.

Епа тогаш што е фората, не ве разбирам
Forata e toa sto Artim e mnogu blizok so upravata na VArdar i so Ilco.se vrti nesto pomegu ovie.I jasno e deka SHkendija ima zadaca da mu pomogne na Vardar za da go osvojuva titulata.Znaci sve ova e delo na Artim ,Ilco i upravata na Vardar.I ne e cudo da im davale na nasite igraci nesto pari

Филип Деспотовски добил директен црвен кај Тетекс, што значи дека нема да игра на финалето

Филип Деспотовски добил директен црвен кај Тетекс, што значи дека нема да игра на финалето

Немат врска картоните во првентсвото со тие од купот.
Не важи веќе тоа правило.

Немат врска картоните во првентсвото со тие од купот.
Не важи веќе тоа правило.
Од каде ова дека не важат веќе.

Фудбалерот на ФК Напредок – Кичево, Цветаноски Дејан со ИД бр.100814 исклучен на натпреварот со ФК Шкендија – Тетово во 60 минута во рамките од 27 то коло од Прва МФЛ поради удар на противнички фудбалер со лакт во игра СЕ КАЗНУВА со забрана на настап на 2 (два) првенствени или КУП натпревари согласно чл.37 од ДП. Казната тече од 28.04.2013 година.

ОДЛУКИ OД СОСТАНОКОТ НМА ДИСЦИПЛИНСКА КОМИСИЈА НА ФФМ НА ДЕН 09.05.2013

Хмм добро ако е така, ама еден вработен во ФФМ ми кажа така.

me interesire dali vardar i turnovo ke igrat vo sampionatot uste ednas ili ne ?

22 Мај од 20:30
Значи после следното коло. Тетекс се 99% испаднати и најверојатно ќе се чуват наредната недела со нас. Тука можи да ја бараме шансата за победа :)

e toa ke bide vozbudlivo ako do poslednoto kolo ostanat na eden bod razzlika.

Значи после следното коло. Тетекс се 99% испаднати и најверојатно ќе се чуват наредната недела со нас. Тука можи да ја бараме шансата за победа :)

2 кола ќе се играат до 22, всреда исто така се играат натпревари. Иначе не знам шо би ви требале бодовите вас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom