- Член од
- 5 јули 2012
- Мислења
- 3.495
- Поени од реакции
- 2.305
хехехее!
Јас се кладаам у кола, у стан, у стрина, у што сакаш дека сред Тетово Вардар ќе ја тепа Шкендија.
Tuka sme , ke vidime

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хехехее!
Јас се кладаам у кола, у стан, у стрина, у што сакаш дека сред Тетово Вардар ќе ја тепа Шкендија.
Утре идеме на нотар да го заведеме договорот.Tuka sme , ke vidimeMi se dopagja sto si tolku optimist
.
Toa deka ce zgazite u kup malu tesko, ajde ako pobedite stavam slika od Skendija ako tepamo ti stavas od Teteks odgovara? Edna nedela cela da sedi slikata?cao cao teteks...
Lani ako ke idese teteks vo vtora liga ke mi bese krivo, ama godinava ne..
Pocnale vo sk da igrat a se narekuvat kako tetovski tim, jebiga !
vardar dobro igrase deneska, ovie od teteks i ako se za nigde pak vardar deneska mnogu dobro.
inace za kup tepame sigurno i toaa so poveke od 2 gola razlika.
Toa deka ce zgazite u kup malu tesko, ajde ako pobedite stavam slika od Skendija ako tepamo ti stavas od Teteks odgovara? Edna nedela cela da sedi slikata?
Prifakam.... uboo ce ti sedi slikata od TeteksЕве со мене сакаш да се кладимеШансите се 50:50 ама не верувам дека ќе ја сјебат работата по втор пат играчите на Шкендија
Со Работнички, со Вардар...http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=17123
Ова да направеа навивачи на македонски клуб, клубот ќе беше казнет да игра без публика
Сосема во право си тетекс не има победено многу но ова незначи дека купот ке биде ваш,нашиве играчи ка никоаш до сега се мотивирани и играа/трчаа се бора мозем да казам играа повеке за дрес за навивачи а помалку за пари,за разлика од вашиот тим кој знаеме како стојат работите,но ова е финале гратско дерби у овој натпревар нема потреба тренер да мотивира играчи самата атмосфера те мотивира за да изиграш еден ама вреден натпревар,е сега што сакав да ти казам ако сте не тепале често не викам не но ова е финале мозе да се здива нашиве и де бидеш сигурен дека оваја победа ке ги избрише од мемориа сите порази против тетекс и што ке се памти за многу години,ако не заебе нешто судијата убеден сум дека мозе де ве добиеме и тоа многу полесно од колку што мислиме.Ако некој и е лекот на Шкендија, се знае дека тоа е Тетекс![]()