Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Точно, од Балисти се уплашивмо, затоа барамо алиби да не идемо у Скопје. Впрочем, кога ние сме отишле против Шкендија? Никогаш...увек страв ни било, иако сме 3 пати повеќе од нив.

Абе ретард, преслушај се прво, па после пиши и прај се паметен.

НА ПОВИДОК ОГРОМЕН СКАНДАЛ

Металург се обидел да го купи мечот со Шкендија, случајот пријавен во ФФМ и МВР!

http://www.mkd.mk/sport/fudbal/meta...-so-shkendija-sluchajot-prijaven-vo-ffm-i-mvr

Македонскиот фудбалски прволигаш Шкендија добил непристоен предлог пред мечот во вторникот со Металург - да го „пушти" натпреварот во корист на тимот од Железарница.
Можно да е вистина но можно да има и друг мотив
Jaс на ова гледам и од друг агол Шкендија сака да си направи маркетинг пред своите навивачи за да заборават за сите случки што му се десија на овој клуб во оваа сезона , а во исто време да направат немир и караница во таборот на Металург па од тоа да искористи Шкендија.
Можни се вакви калкулации. Да видиме што ке превземи ффм и МВР за вакви изјави треба да води истрага до крај па некој треба да плати за да се послужи како пример за други.

cao cao teteks...
Lani ako ke idese teteks vo vtora liga ke mi bese krivo, ama godinava ne..
Pocnale vo sk da igrat a se narekuvat kako tetovski tim, jebiga !

vardar dobro igrase deneska, ovie od teteks i ako se za nigde pak vardar deneska mnogu dobro.

inace za kup tepame sigurno i toaa so poveke od 2 gola razlika.
Toa deka ce zgazite u kup malu tesko, ajde ako pobedite stavam slika od Skendija ako tepamo ti stavas od Teteks odgovara? Edna nedela cela da sedi slikata?

Toa deka ce zgazite u kup malu tesko, ajde ako pobedite stavam slika od Skendija ako tepamo ti stavas od Teteks odgovara? Edna nedela cela da sedi slikata?

Еве со мене сакаш да се кладиме:) Шансите се 50:50 ама не верувам дека ќе ја сјебат работата по втор пат играчите на Шкендија

Еве со мене сакаш да се кладиме:) Шансите се 50:50 ама не верувам дека ќе ја сјебат работата по втор пат играчите на Шкендија
Prifakam.... uboo ce ti sedi slikata od Teteks :D

Ако некој и е лекот на Шкендија, се знае дека тоа е Тетекс :D

Najnova neoficijalna vest poslednoplasiraniot Sileks ima namera da fuzira so nekoj vtoroligas najverojatno toa e ekipata na Skopje...

По стапките на Вардар, ништо ново ништо невидено предходно

Дали е точна информацијата дека Шкендија и Тетекс ке имаат проблеми за добивање лиценца за настап во Европа?

Ако некој и е лекот на Шкендија, се знае дека тоа е Тетекс :D
Сосема во право си тетекс не има победено многу но ова незначи дека купот ке биде ваш,нашиве играчи ка никоаш до сега се мотивирани и играа/трчаа се бора мозем да казам играа повеке за дрес за навивачи а помалку за пари,за разлика од вашиот тим кој знаеме како стојат работите,но ова е финале гратско дерби у овој натпревар нема потреба тренер да мотивира играчи самата атмосфера те мотивира за да изиграш еден ама вреден натпревар,е сега што сакав да ти казам ако сте не тепале често не викам не но ова е финале мозе да се здива нашиве и де бидеш сигурен дека оваја победа ке ги избрише од мемориа сите порази против тетекс и што ке се памти за многу години,ако не заебе нешто судијата убеден сум дека мозе де ве добиеме и тоа многу полесно од колку што мислиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom