Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Турново годинава нема пораз у тетово бе сите три екипи ги тепаше ццц

Турново годинава нема пораз у тетово бе сите три екипи ги тепаше ццц

И нема да има годинава, бидејќи следното коло ние гостуваме во Турново.

Ќе ја даваат Тетекс - Вардар на Собраниски во 4 ипол.

Очекувам во секој момент Миле Крстев да дадае гол за Металург :D
--- надополнето: 7 мај 2013 во 18:30 ---
Среќа наша Крстев го промашил пеналот во 87 минута :pos:

Добро бе, сите голови беа налик на оној третиот?

A demek po grad na veliko se zborelo za cist 1 :). Koi analiticari i seznalici i po forumot.... Ajde komsivki cestito 2 liga,da dade gospod dogodina i vo 3-ta da ve vidime :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ADP
Не се ситете ќе ги гледате и догодина Тетекс во прва лига :D

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

A demek po grad na veliko se zborelo za cist 1 :). Koi analiticari i seznalici i po forumot.... Ajde komsivki cestito 2 liga,da dade gospod dogodina i vo 3-ta da ve vidime :)
Што подалеку а , да неможе да ве реметат на стадион више ? :D

Ke gi torpedirame vo finaleto ...

Iako deneska mozevme i podobro , i ako pobedeshe Metalurg nema da mi beshe krivo , samo Vardar da ne go osvoi sampionatot .

i da , poubavo vo nasheto prvenstvo igra Shkendija , steta sto na krajot na polusezonata imavme problemi , pa se znaeshe kako otidnaa posle , inaku ke se borevme za sampionska titula i nie ...

Inaku , sledniot mec na Vardar na gostinski teren vo Tetovo vs Shkendija , huhu :icon_mrgr: sigurno 2 boda najmalku ke gi ostavi od ovoj mec Vardar , a ima i golema shansa i 3

919210_510665792323400_1459747679_o.jpg

Каков гол на Џелбрим Таипи:cuc: Дечково е класа, штета што немаме асален плеј па да се префрли на крилните позиции.

Инаку Металург се знае дека играат една никаква игра па и денеска Шкендија цел натпревар доминираше и заслужи да победи со 2-3 гола разлика. Со ваква игра купот нема кај да ни бега, само голманот нека се повампири како денеска

Сега да не испадне дека плачеме нис форумов но пенало што не судеше судијата 15,20м греота беше тоа чист пенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom