Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
МЕСТЕНА БЕШЕ! ЕДЕН ПРИЈАТЕЛ МИ КАЖА!

МЕСТЕНА БЕШЕ! ЕДЕН ПРИЈАТЕЛ МИ КАЖА!
НЕ БЕШЕ МЕСТЕНА ! ЕДЕН ПРИЈАТЕЛ МИ КАЖА!

инаку камерманот на спорт ефе :facepalm: . Па Саша Матич подобро ќе снимеше бе...

Браво за Вардар, ја распучиле Шкендија како косоварка во Боговиње :D

Да не мислиш на овие:

310434_251920678171643_7411498_n.jpg

Каква местена бе, не си играјте со умот. Прашање на време беше кој ќе го изеде за сите лоши резултати, теренот на Градски им одговара на Вардар, на гости ќе бидат катастрофа секаде.

Головите ме потсеќаат на акциите против Работнички кога ги отвори Вардар во прво полувреме, сите прецизни топки во празно, тоа се најубави топки и тешко се промашуваат. Шкендија играше цврство во средина е до голот на Стојков, после веќе беше распад систем, далеку од тоа дека намерно попуштаа.

Добро со Ников шо се дешава...едно време кај нас какви партии даде..сега секој шут гол е

Вардар сезонава го гази секој противник на Градски, со исклучок на Металург, нема екипа што има примено под 3 комада, и сеа одеднаш било чудно што Шкендија ја снајде истата судбина. Не бидете смешни!

Ne moze navivacite na Vardar da znaat dali bese mestena. Mestena bese i toa na poveke vidovi na oblozuvanje ;)

p.s Se najmilo da im ebam, krivi sme nie sepak sto im dozvoluvame

Не се шегувам.
Ти кажувам сега не се прави паметњакович. Имаш слика погоре плус.
сликата неможе да е веродостојна.
Ама ако сакате да верувате дека била местен ок.

Ne moze navivacite na Vardar da znaat dali bese mestena. Mestena bese i toa na poveke vidovi na oblozuvanje ;)

p.s Se najmilo da im ebam, krivi sme nie sepak sto im dozvoluvame
Колку пари лапна ај кажи? :)

Сериозно, некој ќе чека Стојков да даде гол од 20 метри, или да погоди Остоја од 40 метри за да ја фатат 5+ прво? И да местеле, местеле 1-1 и 4+ највеќе, се друго е научна фантастика.

Не се шегувам.
Ти кажувам сега не се прави паметњакович. Имаш слика погоре плус.
И што ако има слика? Не ти се случило никоаш да фатиш утакмица 1-1&4+, или па некоја 7+?
Највише ме нервира, што секоја утакмица на која има многу голови (не само Македонија), одма е местена, одма е ваква, одма е таква.
Од сите игри што постојат во билтен, една комбинација мора да излезе (некогаш и повеќе). Значи неможе да излезе нешто што го нема во билтен. Е сега тие што секој ден играат спортска, све некоја утакмица им е местена.

Реков, ништо чудно да ја наместиле овие од Шкендија, штом се осмелија да местат утакмица за квалификации во Европа, ова им е мал залак. Ама немора да значи дека е наместена, зошто и головиве не се ни малку сомнителни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom