- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.079
- Поени од реакции
- 16.659
Ќе ја има на МРТ чим е во 14 часот 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Какво МРт бе, колку што ја даваа од Битола утакмицата толку и сега ќе пренесуваат имаат забрана да пренесуваат утакмици што ти е ПАторот да може да се рекламира а и ако има пренос ќе се слушаат скандирања што ебачот него Али нема да м усе свиѓаат па нема да го ебе веќе.Ќе ја има на МРТ чим е во 14 часот![]()
Рекоа дека ако натпреварот се одигра во 14 часот, а не како што беше закажан во 19.30 ќе го пренесуваат, не гледам причина во вторник во 14 часот да не го пренесуваат овој меч.Какво МРт бе, колку што ја даваа од Битола утакмицата толку и сега ќе пренесуваат имаат забрана да пренесуваат утакмици што ти е ПАторот да може да се рекламира а и ако има пренос ќе се слушаат скандирања што ебачот него Али нема да м усе свиѓаат па нема да го ебе веќе.
Ке го пренесуваа да се играше во недела во 14,а вака тешко.Рекоа дека ако натпреварот се одигра во 14 часот, а не како што беше закажан во 19.30 ќе го пренесуваат, не гледам причина во вторник во 14 часот да не го пренесуваат овој меч.
Ќе видиме.
Za ovaj natprevar so renova znaevte deka e namesten(pred vreme) sto nemase balisti na tribina ili deka bese cetvrtok prazna e tribinata?Друже јас сум најголем скептик кога ќе ми вели некој дека Х натпревар на Шкендија е наместен, ама ова што го гледам во последно време сигурен сум дека се работи за местенки.
Најлошите местенки на Шкендија кои ги памтам се против Портадаун на гости 2:1, Силекс дома 2:1, Брегалница дома 0:3, Ренова кога станавме шампиони 1:1, ова денеска како домаќини 1:2.
Na glavna bea smesteni, zosto pojma neam. Mozebi Toni znaeZa ovaj natprevar so renova znaevte deka e namesten(pred vreme) sto nemase balisti na tribina ili deka bese cetvrtok prazna e tribinata?
Ова да се пофалиш Ајфон дека имаш аOd iphone pisuvam pa mozebi drug Toni sum naznacil
Za ovaj natprevar so renova znaevte deka e namesten(pred vreme) sto nemase balisti na tribina ili deka bese cetvrtok prazna e tribinata?
Ajde be sekoe dete ima Iphone denes, ne e nesto za falenje toa![]()
Од ка јзнаеш дека секое дете има Ајфон може некое има САмсунг ГалаксиAjde be sekoe dete ima Iphone denes, ne e nesto za falenje toa![]()