Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе ја има на МРТ чим е во 14 часот :)
Какво МРт бе, колку што ја даваа од Битола утакмицата толку и сега ќе пренесуваат имаат забрана да пренесуваат утакмици што ти е ПАторот да може да се рекламира а и ако има пренос ќе се слушаат скандирања што ебачот него Али нема да м усе свиѓаат па нема да го ебе веќе.

Какво МРт бе, колку што ја даваа од Битола утакмицата толку и сега ќе пренесуваат имаат забрана да пренесуваат утакмици што ти е ПАторот да може да се рекламира а и ако има пренос ќе се слушаат скандирања што ебачот него Али нема да м усе свиѓаат па нема да го ебе веќе.
Рекоа дека ако натпреварот се одигра во 14 часот, а не како што беше закажан во 19.30 ќе го пренесуваат, не гледам причина во вторник во 14 часот да не го пренесуваат овој меч.
Ќе видиме.

Рекоа дека ако натпреварот се одигра во 14 часот, а не како што беше закажан во 19.30 ќе го пренесуваат, не гледам причина во вторник во 14 часот да не го пренесуваат овој меч.
Ќе видиме.
Ке го пренесуваа да се играше во недела во 14,а вака тешко.

Не го сменале Хари тие оти не чинел туку за да мжат и таму да кажват...да ви се посерам во мозокот шо го имате бе копљаци едни шо се мешате во фудбалот...буквално како што прочитав еден коментар...Благодарам што ме избркавте од стадион...од сега утакмиците не во Вторник во 2 туку во 10 сабајле да си ги играте..ќе гледат специјалците само

Друже јас сум најголем скептик кога ќе ми вели некој дека Х натпревар на Шкендија е наместен, ама ова што го гледам во последно време сигурен сум дека се работи за местенки.

Најлошите местенки на Шкендија кои ги памтам се против Портадаун на гости 2:1, Силекс дома 2:1, Брегалница дома 0:3, Ренова кога станавме шампиони 1:1, ова денеска како домаќини 1:2.
Za ovaj natprevar so renova znaevte deka e namesten(pred vreme) sto nemase balisti na tribina ili deka bese cetvrtok prazna e tribinata?

3DC28B08E36126408940BCF6230FE3EA.jpg

Ред е да го поздравиме комесарот за натпреварување во ФФМ.....

Od iphone pisuvam pa mozebi drug Toni sum naznacil
Ова да се пофалиш Ајфон дека имаш а :icon_mrgr:

Za ovaj natprevar so renova znaevte deka e namesten(pred vreme) sto nemase balisti na tribina ili deka bese cetvrtok prazna e tribinata?

Имаше најави кај главните луѓе ама пошто беа во спор две управи па си отидовме на главна поставивме транспарент за да не има забуни демек ете оваа управа не ја подржуваме, ама кога се виде што се случува престанавме со навивање и го гледавме резилот!
--- надополнето: 8 март 2013 во 20:41 ---
Ajde be sekoe dete ima Iphone denes, ne e nesto za falenje toa:D

Пази да не се убаци некој сега од таблет :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom