Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Убаво голче на Сашко Пандев од слободен.
Да не зборам на празно, вака од головиве не ми изгледаше за местена Шкендија-Ренова, мада нормално не го знам текот на мечот, не се проценува само од головите...
Силекс-Дрита апла местена.
За Брегалница-Напредок незнаеме многу освен дека домашните фанови биле многу лути затоа што процениле дека е местенка и ги нападнале домашните фудбалери.
Работнички-Турново и Металург-Тетекс не беа местени сто посто. Нека не ве чуди што Металург-Тетекс била неинтересна и без голови, Металург е таква екипа, а и Тетекс нема многу муниција во нападот.
За Пелистер-Работнички не се сложувам дека била местена. Што знам, вака од хајлајтсот ми се гледа дека толку им е силата на екипите...

Убаво голче на Сашко Пандев од слободен.
Да не зборам на празно, вака од головиве не ми изгледаше за местена Шкендија-Ренова, мада нормално не го знам текот на мечот, не се проценува само од головите...
Силекс-Дрита апла местена.
За Брегалница-Напредок незнаеме многу освен дека домашните фанови биле многу лути затоа што процениле дека е местенка и ги нападнале домашните фудбалери.
Работнички-Турново и Металург-Тетекс не беа местени сто посто. Нека не ве чуди што Металург-Тетекс била неинтересна и без голови, Металург е таква екипа, а и Тетекс нема многу муниција во нападот.
За Пелистер-Работнички не се сложувам дека била местена. Што знам, вака од хајлајтсот ми се гледа дека толку им е силата на екипите...

Брат каков Работнички иди одспиј малце уморен си :pos:

:pos:
Мала грешка :icon_mrgr:
Инаку од Фаоланга Штип ја демантираа веста на екипа.мк. Имаа пишано дека ги нападнале фудбалерите дека не се залагале доволно, а не дека била местена :icon_mrgr:

skendija - renova 2 u 2 sabajle mi ja kaza eden....ja samo mu nasmeav...bar 100 denara da staev ...ne mi se veruvase ali ete...no ne mora da znaci deka e mestana..sto znam neka stae klip nekoj...i do xxx nesakam da me citira !!
--- надополнето: 8 март 2013 во 00:54 ---
skendija - renova 2 u 2 sabajle mi ja kaza eden....ja samo mu nasmeav...bar 100 denara da staev ...ne mi se veruvase ali ete...no ne mora da znaci deka e mestana..sto znam neka stae klip nekoj...i do xxx nesakam da me citira !!

--- надополнето: 8 март 2013 во 00:54 ---

Друже јас сум најголем скептик кога ќе ми вели некој дека Х натпревар на Шкендија е наместен, ама ова што го гледам во последно време сигурен сум дека се работи за местенки.

Најлошите местенки на Шкендија кои ги памтам се против Портадаун на гости 2:1, Силекс дома 2:1, Брегалница дома 0:3, Ренова кога станавме шампиони 1:1, ова денеска како домаќини 1:2.

Друже јас сум најголем скептик кога ќе ми вели некој дека Х натпревар на Шкендија е наместен, ама ова што го гледам во последно време сигурен сум дека се работи за местенки.

Најлошите местенки на Шкендија кои ги памтам се против Портадаун на гости 2:1, Силекс дома 2:1, Брегалница дома 0:3, Ренова кога станавме шампиони 1:1, ова денеска како домаќини 1:2.

Horizont-Shkendija (0-2)-(3-2) :icon_mrgr:

Можно е да се одложи Вардар-Шкендија на барање на МВР :facepalm: Очекував вакво нешто, иако повеќе мислев дека би се одложило на барање на Шкендија, поради тоа што вчера играа натпревар...
МВР сугерира одложување на Вардар-Шкендија
--- надополнето: 8 март 2013 во 16:04 ---
И официјално е одложено дербито помеѓу Вардар и Шкендија за во вторник со почеток од 14 часот.

„На барање на Министерството за внатрешни работи, натпреварот меѓу Вардар и Шкендија се одложува за во вторник, со почеток во 14 часот“, изјави за ЕКИПА, комесарот за натпревари при ФФМ, Васко Дојчиновски.

Гледајте што ни прае ФФМ, не ебава како што сака. А свите вие што го давате шупекот за карта за Македонија, идите пак на состаноци со нив.
Абе малку ни е!

Гледајте што ни прае ФФМ, не ебава како што сака. А свите вие што го давате шупекот за карта за Македонија, идите пак на состаноци со нив.
Абе малку ни е!
Не дека ги бранам оние од ФФМ ама еве шо прочитав
"Денес Фудбалската федерација на Македонија излезе со официјално известување дека, постапувајќи согласно препораката на Министерството за внатрешни работи, донесена е одлука за одложување на дерби пресметката за два дена. Притоа, активна останува и одлуката за забрана за гостински навивачи, односно присуство на навивачката група на Шкендија во Скопје."

МВР клошарите го одложија дербито во Битола, сега се одложува дербито во Скопје...па за кого се игра фудбал ја стварно незнам...

^ Тоа со МВР им е само изговор, заедно си носат одлуки ФФМ и МВР.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom