Коњаникот Сабја исконтактирај ме нешто у порака јас неможам ни да ти пишам ни на профил да ти одам ако не ти е тешко ..
Извинете на офтопик ама немаше друг начин .
Извинете на офтопик ама немаше друг начин .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Убаво голче на Сашко Пандев од слободен.
Да не зборам на празно, вака од головиве не ми изгледаше за местена Шкендија-Ренова, мада нормално не го знам текот на мечот, не се проценува само од головите...
Силекс-Дрита апла местена.
За Брегалница-Напредок незнаеме многу освен дека домашните фанови биле многу лути затоа што процениле дека е местенка и ги нападнале домашните фудбалери.
Работнички-Турново и Металург-Тетекс не беа местени сто посто. Нека не ве чуди што Металург-Тетекс била неинтересна и без голови, Металург е таква екипа, а и Тетекс нема многу муниција во нападот.
За Пелистер-Работнички не се сложувам дека била местена. Што знам, вака од хајлајтсот ми се гледа дека толку им е силата на екипите...
skendija - renova 2 u 2 sabajle mi ja kaza eden....ja samo mu nasmeav...bar 100 denara da staev ...ne mi se veruvase ali ete...no ne mora da znaci deka e mestana..sto znam neka stae klip nekoj...i do xxx nesakam da me citira !!
--- надополнето: 8 март 2013 во 00:54 ---
skendija - renova 2 u 2 sabajle mi ja kaza eden....ja samo mu nasmeav...bar 100 denara da staev ...ne mi se veruvase ali ete...no ne mora da znaci deka e mestana..sto znam neka stae klip nekoj...i do xxx nesakam da me citira !!
Друже јас сум најголем скептик кога ќе ми вели некој дека Х натпревар на Шкендија е наместен, ама ова што го гледам во последно време сигурен сум дека се работи за местенки.
Најлошите местенки на Шкендија кои ги памтам се против Портадаун на гости 2:1, Силекс дома 2:1, Брегалница дома 0:3, Ренова кога станавме шампиони 1:1, ова денеска како домаќини 1:2.
Horizont-Shkendija (0-2)-(3-2)![]()
Не сум го видел тој меч и не можам да кажам дека бил наместен.
Не дека ги бранам оние од ФФМ ама еве шо прочитавГледајте што ни прае ФФМ, не ебава како што сака. А свите вие што го давате шупекот за карта за Македонија, идите пак на состаноци со нив.
Абе малку ни е!