Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Barem nie si igravme vo liga sampioni^ Bozo nepismenPisue curva a ne kurva ...3 liga bozovce ,vejce,zelino aka Liga na sampioni
![]()
Igravte da i ve posraja ! interesno kolku go primas i kolku se drobis na sekoj moj postBarem nie si igravme vo liga sampioni
a i vo 5 liga-megju maalska liga da otpadneme( sto nema sansa 2%) vo tetovo ke igrame a ne vo GORCE PETROV... ... KURVA SUD(k-za vas samo),namerna
da be komplex mi imas nabieno=se palam mnogu na tebe .....Igravte da i ve posraja ! interesno kolku go primas i kolku se drobis na sekoj moj postaj prasaj doma civ si i togas kazi sto znaci zborot kurva
![]()
shipo tocno deka curva e svetlina za nekoi navivaci ja sum eden od niv imam muda da dojdem/o 300 sprema 5000...podobro neka vi go otvora fan klubot i pomalce da popues ovde !! Nikoj ne ti se obrati tebe nitu pak te citirase ako te voznemirue mojot komentar imas opcie razgledaj gi alatkete za koristenje na ovoj forum ili obratise na moderatorot..prijatno i ne me citiraj poveceda be komplex mi imas nabieno=se palam mnogu na tebe .....
Barem si igravme edno pretkolo ....
Gjorce Petrov-domovina tvoja...``tamu se custvuvate kako domakini``
Daleku si od CURVA dete,toa e svetinja za nekoi navivaci...a ne za navivaci koji na svoj stadion ne se custvuvat kako domakini...Zatoa vi so K treba da se izrazite
p.s sto ima novo za Shkendija!!!?? Gledam 3-4 strani povise imas napisano , interesno ti e neli !!
Ili prosto se drobis i go primas na drug klub !?
Не се спуштај на негово ниво бе, окапи го.K**** e taja sto neznae od kogo si !
Па или ќе е едниот брат, или ќе е другиот брат, или ќе е третиот брат и тн... Тесен е кругот, ги знаат тие работи, остај ти тоаK**** e taja sto neznae od kogo si !