Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
ФФМ до кога ќе му го пушите на Шкендија?

Инаку одложена е Шкендија пак

По втор пат ја спасува? По милијардити пат ја спасува ццц....
Или се е со намера за да се одложува нашиот меѓусебен дуел пошто незнаат како да го обезбедат особено што е во ек на главни митинзи за кои посебно обезбедување им треба.
Резили се, гробари на Мак фудбалот, после ќе кажвале подобро било.
Што е подобро бе море мисири едни?
Нели ќе казнувале местенки?
Ами и Саша Матиќ виде дека Силекс-Дрита е местена гледам 10 казни им лупнаа.
Резил да ти се одмили и фудбал и се, никогаш во животов не сум имал помала желба за гледање фудбал.

Za ova treba jaka dalavera da smisla zatoa do petok sega e odlozeno....Milslite i samo mislite vie...Kako i da ja vrtat i sucat pak ista e opstinska liga znaci ne postojat !!! Sto ne napravija fuzija ? Sto baraat sega ? Problemot im bil onoj stariot sponzor koj go izbrkale e toj ne popustal ...

^ Bozo nepismen:D Pisue curva a ne kurva ...3 liga bozovce ,vejce,zelino aka Liga na sampioni :cool:
Barem nie si igravme vo liga sampioni :)
a i vo 5 liga-megju maalska liga da otpadneme( sto nema sansa 2%) vo tetovo ke igrame a ne vo GORCE PETROV... ... KURVA SUD(k-za vas samo),namerna

Barem nie si igravme vo liga sampioni :)
a i vo 5 liga-megju maalska liga da otpadneme( sto nema sansa 2%) vo tetovo ke igrame a ne vo GORCE PETROV... ... KURVA SUD(k-za vas samo),namerna
Igravte da i ve posraja ! interesno kolku go primas i kolku se drobis na sekoj moj post:D aj prasaj doma civ si i togas kazi sto znaci zborot kurva ;)

Igravte da i ve posraja ! interesno kolku go primas i kolku se drobis na sekoj moj post:D aj prasaj doma civ si i togas kazi sto znaci zborot kurva ;)
da be komplex mi imas nabieno=se palam mnogu na tebe .....
Barem si igravme edno pretkolo ....
Gjorce Petrov-domovina tvoja...``tamu se custvuvate kako domakini``
Daleku si od CURVA dete,toa e svetinja za nekoi navivaci...a ne za navivaci koji na svoj stadion ne se custvuvat kako domakini...Zatoa vi so K treba da se izrazite
p.s sto ima novo za Shkendija!!!?? Gledam 3-4 strani povise imas napisano , interesno ti e neli !!
Ili prosto se drobis i go primas na drug klub !?

Не ја усерујте темава, одлуката на ФФМ се знаеше уште од почеток, затоа и одолговлекуваат со одлуката.

А за тебе te-ultra, иако претпоставуем дека нема да ме сфатиш, мада не си крив и за тоа...ќе ти кажем само едно нешто.
Изјавата на Алампиоски дека Тетекс не се чувствува како домаќин во Тетово, беше поради тоа што кога е Шкендија домаќин, на Војводи им се забранува присуство на стадион. Кога е обратно, кога е Тетекс домаќин, и да има забрана вие пак си влагате како шерифи на стадион и ни полиција ве чепка, ни никој.
Е сега вие што ја искористивте таа изјава за да си го задоволите егото и да мислите дека на некого му е страв од вас, или дека сте многу погласни од нас кога сме и двете навивачки групи на трибина, со тоа сами себе се лажете и тешите.

Се надевам дека го сфати све ова и нема да идеш со глава низ ѕид, и да пробуеш да ме испровоцираш со нешто, зошто нема да успееш.

da be komplex mi imas nabieno=se palam mnogu na tebe .....
Barem si igravme edno pretkolo ....
Gjorce Petrov-domovina tvoja...``tamu se custvuvate kako domakini``
Daleku si od CURVA dete,toa e svetinja za nekoi navivaci...a ne za navivaci koji na svoj stadion ne se custvuvat kako domakini...Zatoa vi so K treba da se izrazite
p.s sto ima novo za Shkendija!!!?? Gledam 3-4 strani povise imas napisano , interesno ti e neli !!
Ili prosto se drobis i go primas na drug klub !?
shipo tocno deka curva e svetlina za nekoi navivaci ja sum eden od niv imam muda da dojdem/o 300 sprema 5000...podobro neka vi go otvora fan klubot i pomalce da popues ovde !! Nikoj ne ti se obrati tebe nitu pak te citirase ako te voznemirue mojot komentar imas opcie razgledaj gi alatkete za koristenje na ovoj forum ili obratise na moderatorot..prijatno i ne me citiraj povece ;)

Faktite se sosema drugi....tvojte se invalidni ..Tetex Fan...toa sto nie ``zloupotrebuvame`` sepak e kazano,a toa sto vie kako domakini igravte vo Gjorce-toa nikoj ne moze da go smeni..
Kurvo,vaka ,ti popuvas ovde za tugj klub...e sea 300 na 5000 iljadi,sto mozeme nie tuka !!! taka ti e toa,sekoja godina uste pobrojni sme...a vie osim da begate na 40 km odovde nisto drugo ne vi preostanuva ;)
pozz

K**** e taja sto neznae od kogo si !
Па или ќе е едниот брат, или ќе е другиот брат, или ќе е третиот брат и тн... Тесен е кругот, ги знаат тие работи, остај ти тоа :)

Него да ги прашам Војводи, сега со Металург гостувавте.
Претходната полусезона зашто освен во Скопје, на друго место не гостувавте, ако се лажам поправете ме.

Или па сеа гостувате зошто имате јак тим, од каде промената да ги бодрите вашите? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom