Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Да му се изнамочам на целото првенство што го имаме.
Ова што кај нас се случува ни во Прва Алжирска лига го нема.

Poglednete gi golovite:tapp: Ova ne e mozno, beter od minatiot natprevar megu ovie dve. Bukvalno im dozvolija da davaat 4 gola. Uste pa na krajot publikata: Bravo majstori, bravo:pos:

Ко на ПЕС, противниците на Amateur... :ROFLMAO:

Кај четвртиот гол, голманот легна предвреме на едната страна... :pos:

Значи колку очигледно места овја Дрита, тоа е нешто невидено. И да наместиш, намести како треба бе не ова...Него шо можеш да очекуеш од сељачка екипа, ја сум сигурен дека ќе испаднат.

Значи колку очигледно места овја Дрита, тоа е нешто невидено. И да наместиш, намести како треба бе не ова...Него шо можеш да очекуеш од сељачка екипа, ја сум сигурен дека ќе испаднат.
Da da tie sto ja gledale kazaa deka e mestena ;) a vasiot natprevar bil mnogu tvrd so malku sansi i realen rezultat

Da da tie sto ja gledale kazaa deka e mestena ;) a vasiot natprevar bil mnogu tvrd so malku sansi i realen rezultat
Кажав у нашиот фан клуб, не ни очекуев подруга утакмица. Според мене, Металург е екипа што игра најгаден и најдосаден фудбал што може да постои. Лош терен, судија што го судеше и најмалиот допир, падни и легај 5 минута...подосадна утакмица не сум видел одамна.

Znaci ovie Drita vlegoa da napraa pare samo ? Ako ni odgovara neka otpadna da ne gi gledam !!! Deneska ce se znae sudbinata na skendija ajde vo iscekuvanje:pipi:

Znaci ovie Drita vlegoa da napraa pare samo ? Ako ni odgovara neka otpadna da ne gi gledam !!! Deneska ce se znae sudbinata na skendija ajde vo iscekuvanje:pipi:

Грешка си, денес треба да се знае за спонзорот, зошто нели понеделник е... :cool:

На вести слушнав дека утре ќе се одлучувало за Шкендија.

ni 5% ne se grizime nie kolku sto `vie` za Nasata`` Shkendija``
Spijte si ubo be luge,odlukata se znae ;)

Kako loso go primija ovja Mbret i ballisti_te :cool: Drug put ne pisuemo nisto protiv vasava doticna ckendija...Ovja pa ce kazue kako nasiot tim a negoviov sirot denar eban ne videl od mestenje:pos: strasno i surovo..inace sonuem ne sonuem svakako ve tresemo isto ni se fakja dali u 3 ili u 1 igrate ..sve isto ..;)

Gjorce Petrov-domovina moja :) do KURVA sud
--- надополнето: 5 март 2013 во 02:39 ---
--- надополнето: 5 март 2013 во 02:43 ---

^ Bozo nepismen:D Pisue curva a ne kurva ...3 liga bozovce ,vejce,zelino aka Liga na sampioni :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom