Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Додека не најдат тренер,нема ни трансвери. Тренер ке најдат кога ке изберат кој ке биде кандидат за градоначалник. Тоа е кога политиката е дкабоко навлезена во клубот.некоја информација за Брегалница Штип имат некој нов трансфер
Не е повеќе, на Локо Пловдив е тренер сега.Тренерот на Брегалница мислам дека е Блгарин или веке е друг ?![]()
Не е повеќе, на Локо Пловдив е тренер сега.
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 17:18 ---
Знаев дека овој Кофи ќе отиде во друг тим од Македонско. Реков и претходно и погодив
Жртвата е Дрита, т.е. Нади Фетаи сите овие пропаднати играчи им ги носи таму...
http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=14589
Овој што беше во странство, Дачиа мислам? Десен бек?По Златковски,Горан Димовски-Гец е второ засилување во Брегалница.
Види ги бе нашиве прволигаши се засилуваат на последниот ден во преоднив рок.
Тој е. Преговараше и со Вардар и со Работнички,ама на крајот заврши во Брегалница.Овој што беше во странство, Дачиа мислам? Десен бек?
А во Вардар заврши Дин кенгуротТој е. Преговараше и со Вардар и со Работнички,ама на крајот заврши во Брегалница.
Според мене Димовски ке ви беше подобра конкуренција за капитенот,одколку овој анонимусот.А во Вардар заврши Дин кенгурот![]()
Јас ќе бев подобра конкуренција. Али очигледно не сакале конкуренција па затоа не го земале Димовски.Според мене Димовски ке ви беше подобра конкуренција за капитенот,одколку овој анонимусот.
Па не за џабе е капитен. Мичка и Костовски мора да бидат единствени опции за стартери,зашто може да се налутат.. Него овој Португалецов што позиција е,? Нешто како Костовски или повеќе како крилен напаѓач?Јас ќе бев подобра конкуренција. Али очигледно не сакале конкуренција па затоа не го земале Димовски.
И официјално-Брегалница доби 305 000 евранекоја информација за Брегалница Штип имат некој нов трансфер