А
Атомската мравка
Гостин
Имаш работа ти моментално ?
Читав порано нешто фудбал си играл 3та лига па да станам твој агент и да одам да зборувам со Вардар да те продадеме

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Богами подобро CV од овој имам, може комотно капитен да ме ставатИмаш работа ти моментално ?
Читав порано нешто фудбал си играл 3та лига па да станам твој агент и да одам да зборувам со Вардар да те продадеме![]()
http://sportcorner.com.mk/фудбал/шкендија-се-повеќе-тоне-седат-бериша-з ne im se pisue dobro na komsieve !
Avstrijcite koga si zaminaa od skendija lani ? Me iznenadi toa deka i Useini kapitenot ke zaminel znaeme site deka e mnogu povrzan so balistite i klubot.. Posle sve si mislim deka ke ve zeme opstina Tetovo i ce nemate gajle..Boga mi odamna znaev deka ke ne snajde ova. Nitu eden klub vo Makedonija nema konstantnost vo pogled na finansiite i uspesite. Ete pogledni niz godinite kade se timovite koi bleskale nekoja sezona, koi stanale sampioni, osvojuvale kup trofei. Toa e za zal kaj nas, edna godina ke se stigne vrvot pa posle se pocnuva so prodavanje igraci, lapanje istite tie pari, pa mestenja takvi stvari za da na kraj se povlecat od klubot od "MORALNI" pricini
Ова кој не го сфатил до сега, ќе треба да има челични живци, навивајќи за својот тим.Boga mi odamna znaev deka ke ne snajde ova. Nitu eden klub vo Makedonija nema konstantnost vo pogled na finansiite i uspesite. Ete pogledni niz godinite kade se timovite koi bleskale nekoja sezona, koi stanale sampioni, osvojuvale kup trofei. Toa e za zal kaj nas, edna godina ke se stigne vrvot pa posle se pocnuva so prodavanje igraci, lapanje istite tie pari, pa mestenja takvi stvari za da na kraj se povlecat od klubot od "MORALNI" pricini
Avstrijcite koga si zaminaa od skendija lani ? Me iznenadi toa deka i Useini kapitenot ke zaminel znaeme site deka e mnogu povrzan so balistite i klubot.. Posle sve si mislim deka ke ve zeme opstina Tetovo i ce nemate gajle..
Засега само онлајн по веб порталитеШто бе, Пелистер го враќале Миранда?![]()