Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Имаш работа ти моментално ?
Читав порано нешто фудбал си играл 3та лига па да станам твој агент и да одам да зборувам со Вардар да те продадеме :pos:
Богами подобро CV од овој имам, може комотно капитен да ме стават :icon_mrgr:

Ало управа, па ангажирајте и некој водоводџија од Андора!
Дозволувате да ве излажат третокласни менаџери, дотолку се работи за наивност или пак човек да помисли дека сте тотално непрофесионални и дека сте залутани на позициите.

Нели приметивте дека со овој Кофи се работи за тешка малверзација, сакаат да го наметнат со фалсефикуван датум на раѓање со лажни информации со никаква меѓународна кариера и минутажа, може циганов да биде се, само фудбалер не !!!

Напаѓачот Златковски е нов фудбалер на Брегалница,а левиот бек Бошковски потпиша за Работнички.
До крајот на неделава се очекуваат последните две засилувања во Работнички.

Boga mi odamna znaev deka ke ne snajde ova. Nitu eden klub vo Makedonija nema konstantnost vo pogled na finansiite i uspesite. Ete pogledni niz godinite kade se timovite koi bleskale nekoja sezona, koi stanale sampioni, osvojuvale kup trofei. Toa e za zal kaj nas, edna godina ke se stigne vrvot pa posle se pocnuva so prodavanje igraci, lapanje istite tie pari, pa mestenja takvi stvari za da na kraj se povlecat od klubot od "MORALNI" pricini

Boga mi odamna znaev deka ke ne snajde ova. Nitu eden klub vo Makedonija nema konstantnost vo pogled na finansiite i uspesite. Ete pogledni niz godinite kade se timovite koi bleskale nekoja sezona, koi stanale sampioni, osvojuvale kup trofei. Toa e za zal kaj nas, edna godina ke se stigne vrvot pa posle se pocnuva so prodavanje igraci, lapanje istite tie pari, pa mestenja takvi stvari za da na kraj se povlecat od klubot od "MORALNI" pricini
Avstrijcite koga si zaminaa od skendija lani ? Me iznenadi toa deka i Useini kapitenot ke zaminel znaeme site deka e mnogu povrzan so balistite i klubot.. Posle sve si mislim deka ke ve zeme opstina Tetovo i ce nemate gajle..

Ова кој не го сфатил до сега, ќе треба да има челични живци, навивајќи за својот тим.

Deneska kako sto slusnav bile site igraci na treningot osven tie sto zaminale , a utre ke se doznava podobro za toj sponzorot od Albanija , koj ima golemi sansi da go prevzeme Shkendija!

Има неколку спонзори кои се заинтересирани, поточно 3. Ама како и секогаш проблем прават тие луѓе кој секогаш сакаат да лапаат пари за себе, а никој не е будала да дава пари на некој друг.
Се надевам проблемите ќе бидат надминати и ќе може барем едниот спонзор да го превземе клубот без проблеми. Преодниот рок одминува, не ни останува многу време за евентуално да се донесат засилувања.

А ако не бидне ништо тогаш првотимците ќе си одат и ќе се бориме за осптанок!
--- надополнето: 24 јануари 2013 во 15:46 ---
Avstrijcite koga si zaminaa od skendija lani ? Me iznenadi toa deka i Useini kapitenot ke zaminel znaeme site deka e mnogu povrzan so balistite i klubot.. Posle sve si mislim deka ke ve zeme opstina Tetovo i ce nemate gajle..

Лани да. Усеини би заминал само ако нема спонзор Шкендија.

А ако се надеваме на општината тогаш ништо не бидува. Општината нема пари струјата да ја плати ќе не спонзорира нас.

Што бе, Пелистер го враќале Миранда? :)
Засега само онлајн по веб порталите :ROFLMAO:
Ќе биди добро да го вратиме, а ако го вратиме на 03.03 ќе биди чист кец !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom