Нема лабаво кај Мрме.Види го ти Мрме,договара трасфери само кога вампирите шетаат.![]()
Мислам Мишевски и не ни е толку потребен имаме играчи на таа позиција. Напаѓач ни треба и тоа што е можно побрзо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема лабаво кај Мрме.Види го ти Мрме,договара трасфери само кога вампирите шетаат.![]()
До вчера возеше едно скапано југо,денес главен е низ град со службената кола...Нема лабаво кај Мрме.
Мислам Мишевски и не ни е толку потребен имаме играчи на таа позиција. Напаѓач ни треба и тоа што е можно побрзо.
Да ти кажам искрено ни јас незнам,но ете од играч во Цементарница стигна до спортски директор во Работнички.. Едно време и излезе вест дека го барале Анортозис сега не ми текнува за која функица за на крај да испадне дека тоа било само шпекулација на нашите новинари.До вчера возеше едно скапано југо,денес главен е низ град со службената кола...
Ме интересира од кај се најде он како еден од главните после Поповски?
И во Пелистер има играно,има излезено во Европа со нив.Да ти кажам искрено ни јас незнам,но ете од играч во Цементарница стигна до спортски директор во Работнички.. Едно време и излезе вест дека го барале Анортозис сега не ми текнува за која функица за на крај да испадне дека тоа било само шпекулација на нашите новинари.
Зашто, што, како?Денеска управата на Шкендија се повлекоа од клубот! Во наредните денови ќе се знае кој ќе дојде на чело на клубот и кој ќе биде новиот спонзор. Исто така ќе се дознаваат и имињата на новите засилувања.
Како бе, нели викавте 20 годишен договор со спонзорот и мултимилионско оштетување доколку се раскине договорот?Денеска управата на Шкендија се повлекоа од клубот! Во наредните денови ќе се знае кој ќе дојде на чело на клубот и кој ќе биде новиот спонзор. Исто така ќе се дознаваат и имињата на новите засилувања.
Зашто, што, како?
И какви се очекувањата за новата управа, подобри времиња или статус кво?
(и немој сеа не е за на форум, ко да работите во ЦИА)
Како бе, нели викавте 20 годишен договор со спонзорот и мултимилионско оштетување доколку се раскине договорот?
Што се случило сега?