Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Види го ти Мрме,договара трасфери само кога вампирите шетаат. :D
Нема лабаво кај Мрме.
Мислам Мишевски и не ни е толку потребен имаме играчи на таа позиција. Напаѓач ни треба и тоа што е можно побрзо.

Нема лабаво кај Мрме.
Мислам Мишевски и не ни е толку потребен имаме играчи на таа позиција. Напаѓач ни треба и тоа што е можно побрзо.
До вчера возеше едно скапано југо,денес главен е низ град со службената кола...

Ме интересира од кај се најде он како еден од главните после Поповски?

До вчера возеше едно скапано југо,денес главен е низ град со службената кола...

Ме интересира од кај се најде он како еден од главните после Поповски?
Да ти кажам искрено ни јас незнам,но ете од играч во Цементарница стигна до спортски директор во Работнички.. Едно време и излезе вест дека го барале Анортозис сега не ми текнува за која функица за на крај да испадне дека тоа било само шпекулација на нашите новинари.

Да ти кажам искрено ни јас незнам,но ете од играч во Цементарница стигна до спортски директор во Работнички.. Едно време и излезе вест дека го барале Анортозис сега не ми текнува за која функица за на крај да испадне дека тоа било само шпекулација на нашите новинари.
И во Пелистер има играно,има излезено во Европа со нив.

Се сеќавам за тоа за Анортозис,тоа беше во времето кога игравте со нив,од кога ги елиминиравте,излезе таа глупост.

А ко играч не беше лош...

Go probav najnovoto od Mak Sport "Feeling Book":icon_lol:, dnevnoto izdanie moze da se plati i preku SMS i mnogu me bendisa. 15 den inace kosta dnevniot broj

Денеска управата на Шкендија се повлекоа од клубот! Во наредните денови ќе се знае кој ќе дојде на чело на клубот и кој ќе биде новиот спонзор. Исто така ќе се дознаваат и имињата на новите засилувања.

Денеска управата на Шкендија се повлекоа од клубот! Во наредните денови ќе се знае кој ќе дојде на чело на клубот и кој ќе биде новиот спонзор. Исто така ќе се дознаваат и имињата на новите засилувања.
Зашто, што, како?
И какви се очекувањата за новата управа, подобри времиња или статус кво?

(и немој сеа не е за на форум, ко да работите во ЦИА :) )

Како бе, нели викавте 20 годишен договор со спонзорот и мултимилионско оштетување доколку се раскине договорот?
Што се случило сега?

Зашто, што, како?
И какви се очекувањата за новата управа, подобри времиња или статус кво?

(и немој сеа не е за на форум, ко да работите во ЦИА :) )

Хах не грижи се нема веќе што да се крие :)

Па едноставно не можат или не сакаат повеќе да продолжат овие што се на чело на клубот. А Ибиши правеше напори на правен начин да докаже дека тој е легитимен преседател на клубот, а Шаќири без да чека разврска на случајот самиот се повлече, така да патот на Ибиши е отворен!

Очекувањата се малце подобри! Ветуваат дека ќе носат квалитетни играчи ама мене лично ме плаши тоа да не местат на големо. Ама се на се подобри времиња би требало да дојдат за Шкендија.

Типувам дека ако Ибиши и официјално го презеде кормилото на Шкендија, прв играч кој ќе биде вратен во Шкендија ќе биде Неби Мустафи.
--- надополнето: 15 јануари 2013 во 16:34 ---
Како бе, нели викавте 20 годишен договор со спонзорот и мултимилионско оштетување доколку се раскине договорот?
Што се случило сега?

Па вака не го раскинуваат договорот туку ги "продаваат" акциите демек.

Само со старото раководство да не се вратат и старите навики на фановите и "службените" лица :icon_mrgr:

1.Фудбалскиот клуб Тетекс од Тетово се казнува со забрана на играње без присуство на публика на свој терен како домаќин на 6 (шест) првенствени или куп натпревари.
2. Фудбалскиот клуб Тетекс од Тетово се казнува со парична казна од 4.500 (четири илјади и петстотини евра) во денарска противвредност на денот на уплатата поради фрлање на пиротехнички средства, пластични и други видови на тврди предмети и неовластено влегување на терен.

Шест натпревари??? Па нормални ли са овја бе....

Деее, ги уништиле Тетекс.
Па толку утакмици има Тетекс дома у останатиов дел од првенството бе :facepalm:

Незнам дали требало нас да не казна но чим не казниа само со 3бода после тиа казни што сме јаделе ова нее ништо:P

Да бидеме реални тетекс ова казна ја заслужи,но сигурен сум дека оваа казна им е од другите навивачки групи затоа што колку што разбрав не беа војводи тие што влегоа на терен

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom