Кристијан Стојкоски од Тетекс деновиве тренира со Работнички.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Плазибат остана,а другиот Хрват уште на почеток на сезона си отиде. Во нападот сега за сега се Ступиќ и Виктор Ангелов,а ке земат уште еден шпиц тоа е сигурно. А за заминување уште Спировски ке си отиде ако не ја продолжат позајмицата.Димитрија Лазаревски и официјално доаѓа во Работнички.
Истотака официјално тимот го напуштија Манчевски голманот и дефанзивецот Мајк Цветановски.
Чудно, ги испобркаа сите поисукусни играчи...
Крсте Велковски и Исени кои вредеа во тимот истотака заминаа, се ми се чини дека Работнички е кандидат број еден за испаѓање. Може малце престрого ама знам дека со млад тим никогаш не се успева во нашиве лиги...
На голот имаат замена и онака Шишковски мислам дека бранеше поголем дел одпрвенството.
Само незнам што ќе прават во нападот.
Архивист тоа труповите Хрватите останаа или не?
Кој друг се планира за засилување?
Виктор Ангелов ти е жив промашај,незнам дечкото како бил во Дортмунд и во Шалке,имал некои вези изгледа,таму е роден.На него не се надевај.Плазибат остана,а другиот Хрват уште на почеток на сезона си отиде. Во нападот сега за сега се Ступиќ и Виктор Ангелов,а ке земат уште еден шпиц тоа е сигурно. А за заминување уште Спировски ке си отиде ако не ја продолжат позајмицата.
Сега па и немаме толку лош тим лево Рибарот десно Брдаревски штопери Димитровски и Најдовски солидни се. Средниот ред ке биде малку проблем. Тука се Баже Тодоровски,Дарко Велковски и ке се врати Тодорчев од повредата. Ако си отиде Спировски ке мора уште еден да купат во средина. Нападот е Ступиќ и другите се млади Ангелов,Денковски,Скендеровиќ. Сепак само со 2 засилувања еден напад и еден средина мислам добри ке бидеме и нема да испаднеме.
Гангвон, Јужна КорејаА Крсте кај е?
Да бе го заборавив Ступиќ...Плазибат остана,а другиот Хрват уште на почеток на сезона си отиде. Во нападот сега за сега се Ступиќ и Виктор Ангелов,а ке земат уште еден шпиц тоа е сигурно. А за заминување уште Спировски ке си отиде ако не ја продолжат позајмицата.
Сега па и немаме толку лош тим лево Рибарот десно Брдаревски штопери Димитровски и Најдовски солидни се. Средниот ред ке биде малку проблем. Тука се Баже Тодоровски,Дарко Велковски и ке се врати Тодорчев од повредата. Ако си отиде Спировски ке мора уште еден да купат во средина. Нападот е Ступиќ и другите се млади Ангелов,Денковски,Скендеровиќ. Сепак само со 2 засилувања еден напад и еден средина мислам добри ке бидеме и нема да испаднеме.
Rabotata e sto nie mestevme i mestevme i moze ke mestime i nikoj ne ni moze nisto nesto slicno kako tvojot juve...+Toa i ce kupimo igraci i ke opstanemo a vie 2u1 u Evropa i ovde mestevte i pred raspaganje steПокрај Неџипи и Демири , и Музафер Ејупи можно е да не биде дел од тимот , исто така и Седат Бериша и Бурхан Алији . Но за Ејупи , Алији , и Бериша ништо не е готово , не се знае воопшто ни кој ќе биде преседател на екипата пошто пак има нова војна за превземање на клубот помеѓу сегашниот Нуриман Шаќири и Идриз Ибиши кој има големи шанси да биде нов преседател на клубот па сигурен сум дека нема да останеме без некои нови играчи .
Можно е да ни доаѓа Бурхан Емурлаху кој игра за КФ Лачи во Албанија , сме биле во преговори и заминувањето на Неџипи и Демири , звучи реално неговото доаѓање .
п.с. Тетекс намести намести , направи големи пари , и сега растура![]()
![]()
Rabotata e sto nie mestevme i mestevme i moze ke mestime i nikoj ne ni moze nisto nesto slicno kako tvojot juve...+Toa i ce kupimo igraci i ke opstanemo a vie 2u1 u Evropa i ovde mestevte i pred raspaganje steslatko
![]()
Haha...Imam poznanici albanci koi mi kazuvale den-dva pred za vasite mestenki ovde vo Tetovo ako sakas ce gi nabroim na koi mislim...Rekov moze mestimo ama ni Evropa ne ni moze nisto...Dodeka vie ste pod lupa od Uefa za onaa 2 u 1 !Распаѓање![]()
![]()
![]()
Не одам подалеку , само да ти кажам дека сте најместачката екипа во Европа моментално , а со оваа со играчите ништо , ќе играте ПЛЕЈ-АУТ пак![]()
Абе незапирлив како така незапирливите изгубија 2-1 во Тетово , и тоа дадовте гол од пеналВие па ако пак излезете во Европа, молете се да избегнете екипа што игра под рефлектори![]()
![]()
Крсте сеуште нема потпишано,на проба е.Гангвон, Јужна Кореја
--- надополнето: 15 јануари 2013 во 00:29 ---
Да бе го заборавив Ступиќ...
Ако ви отиде и Спировски наебавте...
Овие мкладиве се мнгоу форсирани и реално немаат којзнае каков квалитет.
А и веќе се покажало дека млада екипа не успева во лигава ако нема некои поискусни играчи покрај нив. Повеќе бодови ќе извадат 40 годишњаци него ли млади. На гостувања на најмал притисок се серат во гаќи, а со оглед дека Работнички дома игра без притисоци дури и на домашен противниците може да им покажат заби. А и им лета паметот, на странство мислат, гледаат само да избегаат што е и логично...
Ајде сега нема потреба за препукување да не ја затворат пак темата.Абе незапирлив како така незапирливите изгубија 2-1 во Тетово , и тоа дадовте гол од пенал
п.с. да не отидме многу оф топик пошто провоцираш без-везе за тој меч против Портдаун .
Ајде број ги Curva_sud ?