Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
А што слушам имало тепачка нешто во соблекувалната на Шкендија меѓу вашите играчи?

Od kaj ti e informacijava, spisokot uste ne e izlezen, ama 99% sum siguren deka ti e pogresna, moze da mu dadat sansa protiv polska oti cel tim bi trebalo da bide od igraci od domasnoto prvenstvo.

Па мое мислење е дека ќе добие шанса :)

И во Мак Спорт удриле цел наслов БЛАЖЕВСКИ МОРА ВО РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ! :icon_mrgr:

А во Спорт пишуваше 1000 гледачи имало, кај ги избројал толку :icon_mrgr:
Стандардно тензично дерби, само како пишаа на некои портали, имало инциденти што ти ја знам, кои црни инциденти ги имало на трибините o_O

И не ми е јасно како може нас да ни биде забранет влез на стадионот, а ете сега пуштиле противничка навивачка група :tapp: Како ќе му прдне на Ѕинго...

Силекс пак се враќа од мртвите, тој Заревски ќе биде одличен играч. Брегалница многу се зезна што им го даде Велинов. А и овој многу неспортски изреагира по голот, намерно истрча кај Фаланга и убаво ги испровоцира...

Od kaj ti e informacijava, spisokot uste ne e izlezen, ama 99% sum siguren deka ti e pogresna, moze da mu dadat sansa protiv polska oti cel tim bi trebalo da bide od igraci od domasnoto prvenstvo.

Друже твојте 99% не бее доволни за мојто 100% мислење ... :)

Сепак Блажевски го викнаа как шо кажах .. со Словенија :)

http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=12507

Аууу в недела играат Металург - Шкендија, ќе ја даваат и на МТВ1, значи тоа ќе биде втор пораз за Шкендија во серија :sneaky:

kjuti si imas ti nekoe inside info :D
ama realno iznanaduvanje e so e povikan vo sostavot :)

Хехеххее .. инсајд или аутсајд инфо .. важно ви го кажах. Доста сум упатен и информиран за некои работи од Мак фудбало ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom