Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
И ќе заборавев многу ни ја згоелмуваш бројката бе какви 100 души дали и 50 бевме :tapp:

Па се освен освојување титула на Шкендија ќе биде голем изненадување најјак состав имаат со Ејупи, Мишковски и т.н апсолутно најјаки нема појаки.
Ejupi do sega super e , imaa postignato mnogu golovi , i se naoga mnogu dobro vo napadot ;)

I Miskovski ne iznenadi site , imaa igrano do sega mnogu dobro , shteta shto ne si gledal edna utakmica na Shkendija , pa komentirash bez veze ovde :)

Inaku , SHKENDIJA 2:1 Vardar , ovaa sezona , taka da :icon_mrgr:

Ejupi do sega super e , imaa postignato mnogu golovi , i se naoga mnogu dobro vo napadot ;)

I Miskovski ne iznenadi site , imaa igrano do sega mnogu dobro , shteta shto ne si gledal edna utakmica na Shkendija , pa komentirash bez veze ovde :)

Inaku , SHKENDIJA 2:1 Vardar , ovaa sezona , taka da :icon_mrgr:
Така е бе јас реков ли нешто лошо, кажав дека сте најголеми фаворити за титулата дека се класа подобри од другите екипи и дека као не ја освојте титулата ќе биде изненадување.

Така е бе јас реков ли нешто лошо, кажав дека сте најголеми фаворити за титулата дека се класа подобри од другите екипи и дека као не ја освојте титулата ќе биде изненадување.

Toa jas go znam od koga pocna sampionatot deka kje staneme Shampioni , ali vie vikavte deka kje se borime za opstanok :pos:

Само да сме без повреди како има да ве отвроиме на градски има ко турново да поминете.... Која разлика е кога играат Хименез и Горгиев заедно нема екипа што може да ги чува.

Во недела од 13 часот пренос од дуелот Вардар-Напредок

:pos: Samo Vardar odi direktno , lele :facepalm:

Shkendija-Turnovo po interesno i spored mene trebashe da odi direktno :sneaky:

Ne se cudam vekje , na 80% od direktnite prenosi Vardar bil , pa ne ja davaa Shkendija direktno i vo gradskoto derbi protiv Teteks , pa nitu so Renova , interesen mec kao i sekogash ( a mi davaat Napredok-Vardar , pa i Sileks-Vardar:facepalm: )

Ne se cudam vekje , na 80% od direktnite prenosi Vardar bil , pa ne ja davaa Shkendija direktno i vo gradskoto derbi protiv Teteks , pa nitu so Renova , interesen mec kao i sekogash ( a mi davaat Napredok-Vardar , pa i Sileks-Vardar:facepalm: )
И според мене сега требаше да оди Шкендија-Хоризонт пренос.
Вардар требаше да го даваат со Брегалница минатата недела.
Од Мтв сепак прават пропусти кој меч да иде дирекно,но сепак не би им забележал многу барем се трудат и даваат преноси.

Kolku, tolku.
Najverojatno ne se dovolno tehnichki podgotveni da vrshat tolku chesto prenosi nadvor od Skopje.

Кој ќе ви ги гледа бе тие две екипи, додека Вардар има секаде навивачи и секој би го гледал, и барем македонците би го гледале Вардар него ли вашата екипа си знаат од МТВ кој носи гледаност.

Кој ќе ви ги гледа бе тие две екипи, додека Вардар има секаде навивачи и секој би го гледал, и барем македонците би го гледале Вардар него ли вашата екипа си знаат од МТВ кој носи гледаност.

E spored tebe sekoe kolo treba Vardar da odi Direktno ?

bravo bravo :facepalm:

Jas koa gledav deka me citiral , mislev deka si pishuval deka ima pritisoci vo Tetovo , navivacite skandiraat anti-makedonski pesni , i taka natamu , i zatoa ne ne davaat :X3: ama deka samo vie imate navivaci vo Makedonija , i spored tvojata teorija kade i da igra Vardar , Mtv tamu kje bidaat (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom