Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па нормално е шампионот највеќе да го даваат.Samo Vardar odi direktno , lele
Shkendija-Turnovo po interesno i spored mene trebashe da odi direktno
Ne se cudam vekje , na 80% od direktnite prenosi Vardar bil , pa ne ja davaa Shkendija direktno i vo gradskoto derbi protiv Teteks , pa nitu so Renova , interesen mec kao i sekogash ( a mi davaat Napredok-Vardar , pa i Sileks-Vardar)
Па нормално е шампионот највеќе да го даваат.
Јако прво нашите утакмици се играа ВО РАЗЛИЧЕН ТЕРМИН, нормално дека и со Самсрзалино да играме пак тој меч ќе го дадат пошто во 20 часот немаа други мечеви.
Толку им се можностите затоа исамо од Скопје даваат мечеви.
И грешка си, надвор од Скопје не давале само два пати и тоа од дербито со вас и од мечот со Силекс.
Мечевите со Ренова, Напредок и Брегалница не ги давале на ТВ...
Мечот Брегалница-Вардар беше дерби, па даваа Метлург-Дрита место него
Свати дека цело време само од Скопје ќе пренесуваат.
Утре играме во Куманово и од таму имаат убава положба за пренос.
Од Тетово нема да видите многу мечеви, соочи се со тоа...
А и што ќе ти е пренос? И така сите ќе идете на стадион.
Вардар игра без публика утре, така да многу поголема гледаност ќе има овој дуел. А и онака играат првиот со петиот, не е толку слаб мечот.
Не бе Шкендија и Турново ќе имаат поголема гледаност.Не бев на форумот коа се играше Работнички - Вардар, па сеа да прашам, нели беше решено дека натпреварите на Работнички ќе се играат на „Градски“ ? Што така се предомислиле и играа во Маџари .. или пак од почеток на првенство таму ги играат натпреварите?
Како прва солуција на почетокот им беше Борис Трајковски, па Градски, па сеа пак во Маџари се вратиле.
А за преносот во недела, не се сложувам и јас, поинтересен би требало да е дуелот во Тетово, а и доволно е да се погледне табелата, а за тоа дека само од Скопје ќе ги пренесуваат натпреварите, не си прајте бајрам на умот... ако сакаат, сигурно ќе најдат начин, башка овој викенд немаат никаков друг пренос од нивна продукција..
И за ова што пиша некој поназад дека Вардар сакале сите да го глеат и ќе имале повеќе гледаност, не ме јеби.
Што, демек ти или било кој од нас пукнал да ги гледаш Шкендија или Дрита или Металург? Не ме јеби, освен Шкендија што моментално има гледачи(колку-толку), ниеден друг клуб освен Вардар не привлекува толку внимание.Не бев на форумот коа се играше Работнички - Вардар, па сеа да прашам, нели беше решено дека натпреварите на Работнички ќе се играат на „Градски“ ? Што така се предомислиле и играа во Маџари .. или пак од почеток на првенство таму ги играат натпреварите?
Како прва солуција на почетокот им беше Борис Трајковски, па Градски, па сеа пак во Маџари се вратиле.
А за преносот во недела, не се сложувам и јас, поинтересен би требало да е дуелот во Тетово, а и доволно е да се погледне табелата, а за тоа дека само од Скопје ќе ги пренесуваат натпреварите, не си прајте бајрам на умот... ако сакаат, сигурно ќе најдат начин, башка овој викенд немаат никаков друг пренос од нивна продукција..
И за ова што пиша некој поназад дека Вардар сакале сите да го глеат и ќе имале повеќе гледаност, не ме јеби.
Џабе е муабетот кога си фан на тим кој ќе го пренесуваат во недела. И нормално дека би ти одговарало, без разлика дали Напредок се четврти или десетти. Или твојот тим е на прва позиција, па за тоа требало да го даваат во пренос, па ете некња го имаше и речиси секое коло, а јас апсолутно не видов некоја игра која би ме воодушевила и да ме убеди да ги глеам пак, без разлика со кој играат.Не бе Шкендија и Турново ќе имаат поголема гледаност.
Па и таблеата да ја погледнеш што ќе видиш играат првиот и четвртиот и вториот и третиот.
Па ја би ја глеал попрво Шкендија и Турново отколку Вардар - Напредок, без водење на инат, да не помисли Сајбер дека пак му се контрам за неговиот тим..Што, демек ти или било кој од нас пукнал да ги гледаш Шкендија или Дрита или Металург? Не ме јеби, освен Шкендија што моментално има гледачи(колку-толку), ниеден друг клуб освен Вардар не привлекува толку внимание.
Не знаеш зашто не си бил на стадион, со Хоризонт пола јужна беа гостински фанови(родители и сл.), цели фамилии зафаќаа ред на градски, со факинг Еуромилк исто, само не беа фамилии, туку копачи, али небитно, и ред други натпревари.
Сајбер може да ти каже за гостинските натпревари...
Иначе, не играат на Градски дека се реновира.
Абе се, ти мислењето го базираш на ништо, јас на тоа што го гледам на Градски. Другар што не гледа фудбал ни на телевизија, беше на Вардар - Еуромилк. Ако тоа не е привлекување, не знам што е. Сигурен сум дека тој истиот нема да го гледа Турново со ниеден противник.Па ја би ја глеал попрво Шкендија и Турново отколку Вардар - Напредок, без водење на инат, да не помисли Сајбер дека пак му се контрам за неговиот тим..
А кој ги привлекува, не сте ми јасни? Вардар ја верувам дека веќе подолго време не привлекува гледачи од страна како што тоа било случај порано, да седнат и да го гледаат на телевизија, сеа кога ќе видат каква игра имаат, тешко дека некогаш пак би се вратиле, освен ако нивниот тим не игра против Вардар. Не се нешто супериорни нит од Шкендија нит од Металург, па и некња против Работнички не беа нешто повеќе, ама ете искористија шанси.
Фала за одговорот за Градски, а што се реновира сеа?![]()
Тревата се реновира,односно се одржува само. Ова е само кратка пауза на 14ти против Словенија повторно би бил во функција стадионот.Џабе е муабетот кога си фан на тим кој ќе го пренесуваат во недела. И нормално дека би ти одговарало, без разлика дали Напредок се четврти или десетти. Или твојот тим е на прва позиција, па за тоа требало да го даваат во пренос, па ете некња го имаше и речиси секое коло, а јас апсолутно не видов некоја игра која би ме воодушевила и да ме убеди да ги глеам пак, без разлика со кој играат.
Кога веќе се популаризира првенството треба и други екипи да одат во пренос, а ако се популаризира Вардар, тоа е веќе друго.
Колку и да ја тупиме, одлуката за пренос не се менува, па толку за оваа тема, барем од мене.
Па ја би ја глеал попрво Шкендија и Турново отколку Вардар - Напредок, без водење на инат, да не помисли Сајбер дека пак му се контрам за неговиот тим..
А кој ги привлекува, не сте ми јасни? Вардар ја верувам дека веќе подолго време не привлекува гледачи од страна како што тоа било случај порано, да седнат и да го гледаат на телевизија, сеа кога ќе видат каква игра имаат, тешко дека некогаш пак би се вратиле, освен ако нивниот тим не игра против Вардар. Не се нешто супериорни нит од Шкендија нит од Металург, па и некња против Работнички не беа нешто повеќе, ама ете искористија шанси.
Фала за одговорот за Градски, а што се реновира сеа?![]()
Абе контраш основни информации немаш за Мак првенство, ама само да се контралоФала за одговорот за Градски, а што се реновира сеа?![]()
vrska nemas.Tocno e deka treba Sampionot da go davaat na MTV neznam so se bunat ovie drugive zarem Renova Drita Turnovo Sileks tie li da gi davaat Televizija ne zaebavate ve molam koj ke ti gleda Renova na televizija ne zaebavajte osven Shkednija sto ima publika i zasluzuvaat malce poveke vnimanie od MTV za drugive ne gi ni racunam za ekipi gola voda se poveketo a za vardar toa e i normalno i vo site drzavi Sampionot na drzavata se prenesuva na TV ne moze Turnovo ili Drita da merat kur so ekipa sto tezi dosta tituli ova go kazuvam kako realonst ama navistina preku kur mi e veke od ekipi kako Renova Drita Metalurg Sileks Turnovo sto site da gi soberes na kupce ne mozat da soberat 500 gledaci MIZERIJA NEVIDENA