Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
90dl37.jpg

3 slika :cuc::cuc:

Ne se sekirajte pak vardar ke bide sampion sve dodeka e VMRO na Vlast :) nema sansi Albanska ekipa veke da bide Sampion pa makar imale i duplo pogolem budzet od vardar taka da ne se sekirajte mnogu na kraj sve ke si dojde na svoe mesto Drita i Teteks ke ispadnat od liga Vardar ke bide Sampion Metalug 2 mesto Skendija i Turnovo ke se borat za 3 :)

Ne se sekirajte pak vardar ke bide sampion sve dodeka e VMRO na Vlast :) nema sansi Albanska ekipa veke da bide Sampion pa makar imale i duplo pogolem budzet od vardar taka da ne se sekirajte mnogu na kraj sve ke si dojde na svoe mesto Drita i Teteks ke ispadnat od liga Vardar ke bide Sampion Metalug 2 mesto Skendija i Turnovo ke se borat za 3 :)

Dobro kaza sve samo za Drita ne znam jas mislim 90% ke ostane vo liga.

Ocigledno dobra roba si konsumiral deneska cim vaka letas po oblaci :) pozz

Dobro kaza sve samo za Drita ne znam jas mislim 90% ke ostane vo liga.

Dolga e sezonata drugar na kraj ke vidis deka taka ke zavrsi ke ispande Drita nema tolku snaga da izdrzi cela sezona a teteks go mestat uste od sega da ispadne nemoze celo tetovo i vukojebinite okolu tetovo da igraat vo prva liga :)
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 18:26 ---
Ocigledno dobra roba si konsumiral deneska cim vaka letas po oblaci :) pozz

Po se izgleda ti letas po oblaci be decko i seuste se nadeves na Sampionska titula ne deka imam nesto protiv Shkendija ama realno imate podobar tim mislam najdobar vo ligava ama dzabe e sve drugar se znae uste od sega koj kade ke zavrsi :) a vasata era za tituli zavrsi pred 2 godini ovaa sezona ke ve sopnat na 2-3 natprevari vo gosti i tolku bese od vas :)

Dolga e sezonata drugar na kraj ke vidis deka taka ke zavrsi ke ispande Drita nema tolku snaga da izdrzi cela sezona a teteks go mestat uste od sega da ispadne nemoze celo tetovo i vukojebinite okolu tetovo da igraat vo prva liga :)
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 18:26 ---

Po se izgleda ti letas po oblaci be decko i seuste se nadeves na Sampionska titula ne deka imam nesto protiv Shkendija ama realno imate podobar tim mislam najdobar vo ligava ama dzabe e sve drugar se znae uste od sega koj kade ke zavrsi :) a vasata era za tituli zavrsi pred 2 godini ovaa sezona ke ve sopnat na 2-3 natprevari vo gosti i tolku bese od vas :)
Toa deka e ispolitizirano ne odrekuvam,vo pravo si,uste od prethodna godina so fuzijata stana jasno toa..Doma sme neprikosnoveni(sega sleduvat uste 4 domasni utakmici,12 boda i prvo mesto)...jas ne letam,gledam od sportska strana,a tamu kvalitet imame,sredstva ima,publika ima,rezultati ima..e kako ke zavrsi ne mozam od sega da predpostavam...Za teteks vo pravo si,3 boda za 9 kolla e premalku..od edna strana zalam zasto gubime gradski rival :( a ne znam sto gledas pokvalitetno kaj Sileks,Napredok za razlika od drita !!?? Pa kratovo ti e pomala vo odnos na bogovinje 2 pati ,samo ostanalo na papir deka e grad!!!

Toa deka e ispolitizirano ne odrekuvm,vo pravo si,uste od predna godina so fuzijata stana jasno toa..Doma sme neprikosnoveni(sega sleduvat uste 4 domasni utakmici,12 boda i prvo mesto)...jas ne letam,gledam od sportska strana,a tamu kvalitet imame,sredstva ima,publika ima,rezultati ima..e kako ke zavrsi ne mozam od sega da predpostavam...Za teteks vo pravo si,3 boda za 9 kolla e premalku..od edna strana zalam zasto gubime gradski rival :( a ne znam sto gledas pokvalitetno kaj Sileks,Napredok za razlika od drita !!?? Pa kratovo ti e pomala vo odnos na bogovinje 2 pati ,samo ostanalo na papir deka e grad!!!

Prijatel i Ronaldo da go zemete i koj saka da dojde vo Shkendija ne mozete poveke od 3 mesto ti kazauvam nesto realno ne izmisluvam pak ke kazam ne deka ste slabi realno gledano imate najdobra ekipa vo MKD spored igraci i iminja ama rabotata e sto dzabe e sve,a za Drita drugar veruvaj deka mnogu ekipi ima od Tetovo uste Ljuboten vi fali i sve ke bide ok :) realno ne moze da se izdrzi cela sezona Sileks nema da ispadne ke zemat nekoj igraci od Srbija :) i ke se spasat i uste nesto za krajc estito pobeda denes.

Dobra mu e poentata na The King.
Си барате алиби уште од сега? :D
Како тоа ќе не наместат да освоиме?
Ми се сере како секогаш се вадат некои заговори, а одиме во Кичево и Кратово одма се знаело дека ќе тепаме пошто биле газдите нивни во коалиција со ВМРО :pos:
Реалност, Напредок-Вардар 1-0, Силекс-Вардар 0-0, -5 бода од заговорените 6 за нас :confused:

Си барате алиби уште од сега? :D
Како тоа ќе не наместат да освоиме?
Ми се сере како секогаш се вадат некои заговори, а одиме во Кичево и Кратово одма се знаело дека ќе тепаме пошто биле газдите нивни во коалиција со ВМРО :pos:
Реалност, Напредок-Вардар 1-0, Силекс-Вардар 0-0, -5 бода од заговорените 6 за нас :confused:

Jas kazav nesto pogore deka sezonata e dolga i vo maj ke praime muabet deka na kraj taka ke ispadne i vie ke bidete Sampioni neznam zosto ne mozes ova da go prifatis 99.9 % se znae toa deka vardar ke bide Sampion i nema tuka mnogu diskusija.

Jas kazav nesto pogore deka sezonata e dolga i vo maj ke praime muabet deka na kraj taka ke ispadne i vie ke bidete Sampioni neznam zosto ne mozes ova da go prifatis 99.9 % se znae toa deka vardar ke bide Sampion i nema tuka mnogu diskusija.
Ќе бидеме шампиони, не дека некој ќе ни ја подари титулата, туку дека ќе ја заслужиме слично како и лани ;)

Ќе бидеме шампиони, не дека некој ќе ни ја подари титулата, туку дека ќе ја заслужиме слично како и лани ;)

ne velam jas deka nekoj ke vi ja podari titulata ama nekoj ke gi sopne drugite za da ne stignat do titulata :)

Prvo ne smetaa kako Favoriti Za ispaganje,posle Ni tipuvaa Sredina na Tabela,Sega za Favoriti za top 3...
Od pocetok vi kazav,odime cekor po cekor...Igracite pocna da se voigruvat,zasiluvanjata dadoa 70 % od vkupnite golovi,ama sepak ova e samo pocetok...ocekuvam uste podobruvanje,ne e ova celiot potencijal na ekipata,samo da ne ni se razbegat igracite vo preoden rok,i da ne se mesat kladilnici i politika...drugoto ke si dojde sama po sebe...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom