Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Iako mozevme slobodno i 2-3 gola da postigneme, dobro e i vaka, 3 boda si se 3 boda. Bi sakal da vidam snimka od momentot koga sudijata ne dosudi penal za nas, po reakcijata na Polozani tesko deka sudijata bil vo pravo. Najvazno od se e sto odigravme super, igrata e najvaznoto nesto, toa mi vleva doverba za ponatamosniot tek na sezonava. Za atmosferata nema sto mnogu da se kaze, dobro e sto imase prenos iako ne znam dali imase znakce 18 na MTV:icon_lol:

Тој во 2 минута и толку беше бачко, ништо повеќе не направи Вардар за да ја совлада Шкендија, мене не ме интересира дали за Шкендија навиваат белокапци или што ти знам што, се додека играат во Македонско првенство на исто ниво ќе ми се со твој Вардар. Ја гледам играта на терен и ништо повеќе од тоа не ме интересира, одбраната мизерна на Вардар, голманот не смее таков гол да прими.
А ти сонувај си дека твојот Вардар е квалитетен, можеби за посрано наше првенство е да, ама за нешто повеќе го видовме.
Пред да даде Шкендија гол за 2-1 имаше чиста шанса Петров за да даде гол, и повторно реагираше аматерски. Два пати има шанса за водство, два пати не може да го погоди голот.

Сите знаеме дека не смее да прими голманот таков гол, но ова е прв гол по грешка на Захов, затоа како што можеш да видиш ни еден од фановите на Вардар не зборат за тој гол, туку повеќе зборат за Илиевски и тоа дека сме слаби кај бековите.

Да го следиш Вардар цело време ќе знаеш и ти, вака од 2-3 натпревари донесувате заклучоци. И не знам што очекуваш/те од дерби натпревар, едниот да го растури другиот? Како прв пат да гледате фудбал...

И што сеа другите клубови да прават ако вие не настапувате комплетни?
Јас зборам за овој натпревар..
Па глеам го поминавте и Бате, радости.
Што сакаат нека прават, што имаат везе дугите клубови со колку сме квалитетни ние?
Ти викаш се виде колку сте квалитетни.
Извини да не сакаш да поминеме клубови со 10 пати поголем буџет?
Толку ни се квалитетите на нас ЕДНА ПОСТАВА ИМАМЕ, двајца да се повредат и доаѓаме на ниво на порсечна екипа од Мак првенство.

Да го следиш Вардар цело време ќе знаеш и ти, вака од 2-3 натпревари донесувате заклучоци. И не знам што очекуваш/те од дерби натпревар, едниот да го растури другиот? Како прв пат да гледате фудбал...

Кај реков дека едниот да го растури другиот треба?:D
Башка и очекував да победи Шкендија, и не ми е резултатот некое изненадување.

И што сеа другите клубови да прават ако вие не настапувате комплетни?
Јас зборам за овој натпревар..
Па глеам го поминавте и Бате, радости.
Не се посрамотија од Бате, тим кој игра во ЛШ... Зарем не ја знаете моменталната ситуација во Македонија?

Iako mozevme slobodno i 2-3 gola da postigneme, dobro e i vaka, 3 boda si se 3 boda. Bi sakal da vidam snimka od momentot koga sudijata ne dosudi penal za nas, po reakcijata na Polozani tesko deka sudijata bil vo pravo. Najvazno od se e sto odigravme super, igrata e najvaznoto nesto, toa mi vleva doverba za ponatamosniot tek na sezonava. Za atmosferata nema sto mnogu da se kaze, dobro e sto imase prenos iako ne znam dali imase znakce 18 na MTV:icon_lol:

Снимка треба бидејќи треба да се види дали топката го удри внатре во 16-те метри или надвор бидејќи многу чисто го видов, топката го удри играчот на Вардар точно во раката, а таа топка одеше во гол.

Ех сега дали судијата го виде или не тоа само он го знае!

Гледав до 80 митнуа и баш ме занима кои биле тие уште 2-3 гола што требало да ги дадете ?
Иначе честито победа....
Имаа уште 2 шанси, но при резултат од 2-1, и 100 шанси не се бројат бидејќи Вардар играше само со Таневски и Илиевски како одбранбени играчи...

Гледав до 80 митнуа и баш ме занима кои биле тие уште 2-3 гола што требало да ги дадете ?
Иначе честито победа....

Фала на честитиките.

Ќе има хајлајтс па ќе видите кои се тие гола!

Снимка треба бидејќи треба да се види дали топката го удри внатре во 16-те метри или надвор бидејќи многу чисто го видов, топката го удри играчот на Вардар точно во раката, а таа топка одеше во гол.

Ех сега дали судијата го виде или не тоа само он го знае!

Sudijata bese vo idealna pozicija, znaci ostanal nem mame mu ebam. Ne za dzabe Polozani i Shaqiri zbesnaa. Ama sudijata moze da ni se fati sega:cool:

Sudijata bese vo idealna pozicija, znaci ostanal nem mame mu ebam. Ne za dzabe Polozani i Shaqiri zbesnaa. Ama sudijata moze da ni se fati sega:cool:
Pa so se cudite be nee pervpat ova so sakas da sudi penal za sipcine

najbitno si tepavme i nemam nervi da se raspravam so nekogo dali sme imale pojce sansi od niv ili koj igral podobro najvazno si tepavme :свиркам:

Сите очекувате бод , а утре со цел плен се враќаме од Тетово.
Za drugiot plen valda mislea :) toj go dobia ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom