Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледав денеска Брегалница - Тетекс, катастрофа се Тетекс, не дека Брегалница се многу подобри важно многу никаква игра гледав денес во Штип :confused:

Гледав денеска Брегалница - Тетекс, катастрофа се Тетекс, не дека Брегалница се многу подобри важно многу никаква игра гледав денес во Штип :confused:
Добредојде назад во Македонија :icon_mrgr:

Ako taka gledame osven Shkendija i Vardar, tesko deka ke vidis ubav natprevar za oko od drugite timovi. Samo ovie klubovi imaat kakvi takvi kreativci sto drugite gi nemaat

2-ро или 3-то место исто е, битно за вас ЛЕ ќе играте квалификации но први никако нема да бидете, ВАРДАР се знае
Ako ostanaat site igraci shto se momentalno vo Shkendija , sigurno sme SHAMPIONI :)

Ke praime i razlika na bodovi i so Vardar za 4-5 meca , pa Metalurg ne go racunam vo borbata za titula , gi pobedivme na pocetokot na sezonata koga bevme sarma , TUKA SME Uli :rolleyes: kje vidish :icon_mrgr:

Според ова што го гледам Вардар и Шкендија се за класа подобри од сите други во лигава.Неџипи е мајстор,треба Чеде да го проба во репрезентација ни фали таков тип на играч.

Како и да е под Металург ќе завршите

Metalurg nema nikakva igra isto taka i Turnovo .Neznam so takva igra dojdat do 3 boda a protiv Shkendija i Vardar sekogas go jadele.kolku pati Shkendija ja tepase metalurg po 3-0.
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 23:38 ---
Neka mi kaze nekoj dali MTV1 dava i repriza na utakmicata ?

Metalurg nema nikakva igra isto taka i Turnovo .Neznam so takva igra dojdat do 3 boda a protiv Shkendija i Vardar sekogas go jadele.kolku pati Shkendija ja tepase metalurg po 3-0.

Знаеме многу примери со тимови со никаква игра што имаат успеси

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom