Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ke vidis i Miravci i Rufeja ke vlezat vo prva liga.Изгубија и од Дрита ццц со Силекс се без бодовити ебам лигата ќе ја напунат со слески екипи у пм и после сакаме публика уште фали да влезат Миравци и Руфеја во прва лига
![]()
Изгубија и од Дрита ццц со Силекс се без бодовити ебам лигата ќе ја напунат со слески екипи у пм и после сакаме публика уште фали да влезат Миравци и Руфеја во прва лига
![]()
Немој после да прашувате зашто сте опоменуваниDa ne bea selskite timovi, kako ke igrase Vardar Liga na sampioni![]()
А убаво е да се тера заебанција на туѓа сметка, а за Вардар пу пу не важиНемој после да прашувате зашто сте опоменувани![]()
Немој после да прашувате зашто сте опоменувани![]()
А убаво е да се тера заебанција на туѓа сметка, а за Вардар пу пу не важи
И додека сме кај опомените, отворите им ја темата за Шкендија, ако само пишуваат нивните симпатизери, не глеам како може да има провокации во истата, а сеа вие ако им се плеткате таму и буцкате, тоа е друга работа.
А убаво е да се тера заебанција на туѓа сметка, а за Вардар пу пу не важи
И додека сме кај опомените, отворите им ја темата за Шкендија, ако само пишуваат нивните симпатизери, не глеам како може да има провокации во истата, а сеа вие ако им се плеткате таму и буцкате, тоа е друга работа.