Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде брату кажи дека утре домаќините ќе губат :D
Утре Напредок ќе тепа :D

Иначе многу голови денес и според мене изненадувачки резултати.
Турново е тежок противник ама очекував Шкендија да извади бод, пошто Турново ги типував за испаѓање. Не само што не изгубија иако губеа со 0-2, туку сега се единствена екипа со 6 бода... И тоа три гола даде Петковски, уште не ми се верува...

Ренова стандардно го растура Тетекс. Незнам што е со браќава, ама ако продолжат со вакво темпо многу тешко ќе дојдат до опстанок... Дрита е послаба од нив верувам дека ќе завршат над нив, ама другиве со другиве екипи ќе имаат мртва битка...

Работнички хаварија. 2-2 дома со Дрита која имаше тројцва суспендирани играчи, и тоа израмнија во 95-та минута. Да не им е Крсте ќе се сликаат...

И денес 2 црвени картони... Еден за Усеини еден за Секуловски од Тетекс...

Дај бе кажвајте и ние да ја пуштаме ко ќе ја редите за прелаз. Ебаве местачи ебаве :tapp:

Утре Напредок ќе тепа :D

И денес 2 црвени картони... Еден за Усеини еден за Секуловски од Тетекс...
Имало и трет. Во 90 минута бил исклучен и тренерот на Шкендија, ама тој не се внесува на livescore ;)

Имало и трет. Во 90 минута бил исклучен и тренерот на Шкендија, ама тој не се внесува на livescore ;)

Сакам да знам зошто се бунел! За тоа што не знае да задржи резултат!? Па што друго може да се очекува, до вчера ги тренираше пионерите во клубот, одеднаш дојде до првиот тим. Што побрзо нека донесат тренер бидејќи вака е катастрофа. Имаа водство од два гола и што направија.

Во исчекување сме да ги видиме головите :icon_mrgr:

Може сонцето му пречело на Ников (ако тој ви брани ) па не се снашол човекот :pos:

Sega denovive kje chueme kako sudijata gi unishtil Shkendija i zatoa se bunel trenerot poradi shto dobil crven.

Абе и тие ко Пелистер кога губат секој друг е крив освен слабата игра :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom