Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.968
Поени од реакции
73.941
Ајде брату кажи дека утре домаќините ќе губат :D
Утре Напредок ќе тепа :D

Иначе многу голови денес и според мене изненадувачки резултати.
Турново е тежок противник ама очекував Шкендија да извади бод, пошто Турново ги типував за испаѓање. Не само што не изгубија иако губеа со 0-2, туку сега се единствена екипа со 6 бода... И тоа три гола даде Петковски, уште не ми се верува...

Ренова стандардно го растура Тетекс. Незнам што е со браќава, ама ако продолжат со вакво темпо многу тешко ќе дојдат до опстанок... Дрита е послаба од нив верувам дека ќе завршат над нив, ама другиве со другиве екипи ќе имаат мртва битка...

Работнички хаварија. 2-2 дома со Дрита која имаше тројцва суспендирани играчи, и тоа израмнија во 95-та минута. Да не им е Крсте ќе се сликаат...

И денес 2 црвени картони... Еден за Усеини еден за Секуловски од Тетекс...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Дај бе кажвајте и ние да ја пуштаме ко ќе ја редите за прелаз. Ебаве местачи ебаве :tapp:

Член од
6 јуни 2008
Мислења
42
Поени од реакции
2
Утре Напредок ќе тепа :D

И денес 2 црвени картони... Еден за Усеини еден за Секуловски од Тетекс...
Имало и трет. Во 90 минута бил исклучен и тренерот на Шкендија, ама тој не се внесува на livescore ;)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Имало и трет. Во 90 минута бил исклучен и тренерот на Шкендија, ама тој не се внесува на livescore ;)
Сакам да знам зошто се бунел! За тоа што не знае да задржи резултат!? Па што друго може да се очекува, до вчера ги тренираше пионерите во клубот, одеднаш дојде до првиот тим. Што побрзо нека донесат тренер бидејќи вака е катастрофа. Имаа водство од два гола и што направија.

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Во исчекување сме да ги видиме головите :icon_mrgr:

Може сонцето му пречело на Ников (ако тој ви брани ) па не се снашол човекот :pos:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.417
Поени од реакции
16.694
Sega denovive kje chueme kako sudijata gi unishtil Shkendija i zatoa se bunel trenerot poradi shto dobil crven.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Абе и тие ко Пелистер кога губат секој друг е крив освен слабата игра :pos:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења