Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Засега завршени се:
Рудар-Пелистер 1-3
Руфеја-Металург 0-1
Лисиче-Вардар 0-3
Баби-Брегалница 0-3
Карбинци-11 октомври 0-3 (службено)
Преспа-Тиквеш 0-3 (службено)
Љуботен-Гостивар 1-2 :(
Победа-Турново 0-2
--- надополнето: Aug 17, 2011 4:09 PM ---
Охрид Лоте-Шкендија 0-7
Ѓорче-Тетекс 0-0 (3-5 на пенали)
--- надополнето: Aug 17, 2011 4:18 PM ---
Караорман-Ренова 0-4
Маџари-Скопје 2-2 (1-3 на пенали)
Дрита-Миравци 2-3
Василево-Силекс 1-7

Останува уште дуелот меѓу Могила и Работнички за да се комплетираат сите осмина финалисти.

Golovite za Shkendija 1 Buba, 2 Mensur Kurtishi, 2 Genc Iseni, 2 Mirolsav Jovanovski
i toa igravme bez Nebi Mustafi, Ersen Sali, Adrian Cuculi, Izair Emini.Dobar tandem ke bidat Genc Iseni i Mensur Kurtishi :D Sega igrame 3 natprevari doma:

Shkendija - Napredok
Renova - Shkendija
Shkendija - Ohrid 2004

sigurno 9 boda od trite natprevari:)

Golovite za Shkendija 1 Buba, 2 Mensur Kurtishi, 2 Genc Iseni, 2 Mirolsav Jovanovski
i toa igravme bez Nebi Mustafi, Ersen Sali, Adrian Cuculi, Izair Emini.Dobar tandem ke bidat Genc Iseni i Mensur Kurtishi :D Sega igrame 3 natprevari doma:

Shkendija - Napredok
Renova - Shkendija
Shkendija - Ohrid 2004

posle toa so sileks gosti i so bregallnica vo Tetovo 4 utakmici treba 4 pobedi ako sakame da se borime za shampionska titula

Потврдено Локомотива-Напредок 0-0 (4-5 на пенали) а не како што објавија претходно...

Shkendija - Napredok
Renova - Shkendija
Shkendija - Ohrid 2004

А што е работава со Сали, гледам навијачиве на Шкендија не го форсираат многу многу? Сакате да го продадете?
Ја па мислим дека е одличен шпиц.

А што е работава со Сали, гледам навијачиве на Шкендија не го форсираат многу многу? Сакате да го продадете?
Ја па мислим дека е одличен шпиц.

Не е класична 9-ка.Од 4-5 шанси дава еден гол.А освен тоа со доаѓањето на Куртиши...за него ќе биде тешко,има конкуренција во нападот тука е и Генц Исени.

А сме одбиле понуда од Металург за Сали...некаде 80,000 евра му понудиле на играчот,а на клубот не знам.

Тие па Металург глупаци невидени. Со тие пари што ги имаат можеа дрим тим да направат да газат у лигава. Ропаци...

Тие па Металург глупаци невидени. Со тие пари што ги имаат можеа дрим тим да направат да газат у лигава. Ропаци...
Aj то ама шо ќе беше она среќа, без никаква игра победуваат.Можи вие ќе му го најдите леко. Па и вештачки клуб.:sick:
--- надополнето: Aug 17, 2011 11:26 PM ---
^
Исто и Карбинци како и Преспа се откажа од играњето во купот поради финансиски причини...
А, како се откажува вака, па нели трошоците ќе беа на прволигашите. И плус како шо кажа Сајбер, се силеа ќе праеле изненадување.Сето е хаос.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom