- Член од
- 22 мај 2011
- Мислења
- 255
- Поени од реакции
- 93
sega na red da otpaga e i MetalurgНапредок е единствениот прволигаш кој отпаѓа, и тоа од Локомотива на пенали 5-4 откако мечот заврши 0-0.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sega na red da otpaga e i MetalurgНапредок е единствениот прволигаш кој отпаѓа, и тоа од Локомотива на пенали 5-4 откако мечот заврши 0-0.
Дај божеsega na red da otpaga e i Metalurg
hahaha ej samo kolku sreka imat ovie od metalurgДај боже
EDIT: Сепак тепаа со 0-1 кај Руфеја![]()
Напредок е единствениот прволигаш кој отпаѓа, и тоа од Локомотива на пенали 5-4 откако мечот заврши 0-0.
Сега го сменилеНа сајтот на ФФМ обратно е
4-5
posle toa so sileks gosti i so bregallnica vo Tetovo 4 utakmici treba 4 pobedi ako sakame da se borime za shampionska titulaGolovite za Shkendija 1 Buba, 2 Mensur Kurtishi, 2 Genc Iseni, 2 Mirolsav Jovanovski
i toa igravme bez Nebi Mustafi, Ersen Sali, Adrian Cuculi, Izair Emini.Dobar tandem ke bidat Genc Iseni i Mensur KurtishiSega igrame 3 natprevari doma:
Shkendija - Napredok
Renova - Shkendija
Shkendija - Ohrid 2004
sigurno 9 boda od trite natprevari![]()
posle toa so sileks gosti i so bregallnica vo Tetovo 4 utakmici treba 4 pobedi ako sakame da se borime za shampionska titula
Golovite za Shkendija 1 Buba, 2 Mensur Kurtishi, 2 Genc Iseni, 2 Mirolsav Jovanovski
i toa igravme bez Nebi Mustafi, Ersen Sali, Adrian Cuculi, Izair Emini.Dobar tandem ke bidat Genc Iseni i Mensur KurtishiSega igrame 3 natprevari doma:
Shkendija - Napredok
Renova - Shkendija
Shkendija - Ohrid 2004
sigurno 9 boda od trite natprevari![]()
А што е работава со Сали, гледам навијачиве на Шкендија не го форсираат многу многу? Сакате да го продадете?
Ја па мислим дека е одличен шпиц.
А што е работава со Сали, гледам навијачиве на Шкендија не го форсираат многу многу? Сакате да го продадете?
Ја па мислим дека е одличен шпиц.
Aj то ама шо ќе беше она среќа, без никаква игра победуваат.Можи вие ќе му го најдите леко. Па и вештачки клуб.Тие па Металург глупаци невидени. Со тие пари што ги имаат можеа дрим тим да направат да газат у лигава. Ропаци...
А, како се откажува вака, па нели трошоците ќе беа на прволигашите. И плус како шо кажа Сајбер, се силеа ќе праеле изненадување.Сето е хаос.^
Исто и Карбинци како и Преспа се откажа од играњето во купот поради финансиски причини...