Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Па добро, за мене лично ќе ти кажам онда.Цел ден ми беше топло, неможам да јадам, неможам да пијам, мислиш дека имам нерви да отидам на стадион?А и башка ќе треба да опцујам некој таму, отиде и постот и се.
--- надополнето: Aug 7, 2011 10:58 PM ---

Не најозбилно ти зборам, не сум јас од никоја група, кур ме боли искрено.Ја не би отишол xDDDD.

ë?
dali si ballist?

Ојде јабана сеа ? :D

Сега одмараме, после ифтар не е толку ригорозно :P
--- надополнето: Aug 7, 2011 11:01 PM ---

Не, а и што е битно тоа?Човек сум xDDD.Него кажи ми крату, што е побитно од верата?Мислам, ако не те мрзи..

Па добро, за мене лично ќе ти кажам онда.Цел ден ми беше топло, неможам да јадам, неможам да пијам, мислиш дека имам нерви да отидам на стадион?А и башка ќе треба да опцујам некој таму, отиде и постот и се.

Не најозбилно ти зборам, не сум јас од никоја група, кур ме боли искрено.Ја не би отишол xDDDD.

ë?
Отиде постот :D

Сега одмараме, после ифтар не е толку ригорозно :P
--- надополнето: Aug 7, 2011 11:01 PM ---

Не, а и што е битно тоа?Човек сум xDDD.Него кажи ми крату, што е побитно од верата?Мислам, ако не те мрзи..

epa ja pripagam na grupata ballisti,
personalno, za mene verata ne e pred se :)

Имаше 3-4 илјади денес на утакмицата, што не е мала бројка да бидеме реални.

Имаше 3-4 илјади денес на утакмицата, што не е мала бројка да бидеме реални.
Најголема во ПМФЛ, гајле ти е дали биле Балисти на трибина или не, просекот го задржувате.

^ ama ako go zemame predvid prosekot na shkendija, sepak mal e, a muabetot bese deka ballisti deneska ne bea na nivo vooopsto

Ако е од религијски причини, според мене е оправдано.
Но сепак не гледам зашто е тоа* толку битно.

* тоа што имало малку навивачи против 11 октомври

Абе тоа колку % постите, добро се знае. Нашине кафиќи се пуни преку ден, што се криете од вашите. Него голем к*р ако биле толку малку, ај не почнујте сеа со тоа ќе напуните 3-4 стране и пак ништо нема да напраете.

Хахахах им го поби она слоганот ши ни го отепкоа со него.:pos:Абе тие муабети на некој од Париз да му ги кажите.Постат само некои радикални верници и овие шо веќе им се бројат деновите.Другите никој не пости...абе опростено им е овој месец и себапи да фаќаат.;)

Хах абе Златко ете и јас постам значи ли тоа дека сум радикален верник!

И да влијае тоа многу пошто јас знам како е...без вода,без јадење и тоа што навивав се истрошив тотално.

Но јас сепак кажав дека бевме многу лоши денеска...тоа е тоа.

Шампионот шампионски пред својата публика
A301C4D6D0EC76438F816D8364B294C8.JPG

Шкендија покажа зошто е најдобрата екипа во Македонија. Ги победи прилепчани со 3:0, а можеше според шансите да биде и 10:0
Шампионот шампионски на првиот меч во оваа сезона пред својата публика. Шкендија со 3:0 го совлада 11 Октомври иако според играта и шансите можеше да биде и 10:0. Но одличниот голман Коруновски, потоа и среќата беа на страната на прилепчани.
Само што почна натпреварот како што и се очекуваше Шкендија тргна во напад. Се редеа акциите и шансите пред голот на гостите од Прилеп. Шампионот во првиот натпревар пред својата публика сакаше што побргу да покаже дека стартниот пораз од Хоризонт Т во Турново минатата сабота бил само лош ден.

ШКЕНДИЈА - 11 ОКТОМВРИ 3:0 (0:0)
Стрелци: Сали 10', Мустафи (п) 75', Исени 80' (ШКЕ)
Куриши претставен пред тетовската публика
Менсур Куртиши и официјално е нов фудбалер на Шкендија. Напаѓачот кој има играно и во репрезентацијата на Македонија вчера беше промовиран како што доликува пред почетокот на натпреварот пред навивачите на Шкендија и сите љубители на фудбалот кои го следеа натпреварот со 11 Октомври.

Nonteizam го постира линкот од целата страна, ама „верните балисти“ сигурно нема да го отворат.

Балисти, кажете ми каде се тие 10 000 навивачи ? ? ?
Нели беа верни на клубот кога игра со секој противник, а не само против Тетекс, Вардар, Работнички и Ренова.

На клипчето јас гледам само 20 пилиштари како „навивачи’’

П.С. Ми текна зошто ги немаше. Не им платиле за овај натпревар да „навиваат“!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom